| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 20 Mart 2022 15:12

Ağaoğlu'ndan mağlubiyet yorumu: Şampiyonluk rekordan daha önemli

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önceliklerinin rekor kırmaktan ziyade şampiyonluk olduğunu söyledi.

Süper Lig’de önceki gün karşılaştığı ve 3-2 yenildiği Çaykur Rizespor’u mağlup etmesi durumunda 73 puana ulaşıp lig tarihinde en çok puan topladığı 1995-96 sezonunun 30. haftasındaki performansını tekrarlamayı amaçlayan Trabzonspor  bunu gerçekleştiremezken Başkan Ahmet Ağaoğlu, şampiyonluk özleminin giderilmesinin her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

Ağaoğlu, “Rekorlar kırılmak için vardır ve hep böyle olacaktır ama şampiyonluk hepsinden çok daha önemli. Çaykur Rizespor ile oynadığımız maçta rakibin direncinden çok eksiklerimiz ve hava koşulları etkiliydi. Bu nedenle bu maçı sadece yol kazası olarak değerlendiriyoruz” dedi.

"Son viraja gidiyoruz"

Ligin sonu yaklaştıkça şampiyonluk baskısının daha da arttığını belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu, hedeflerine ulaşacaklarını tekrarlarken, bu zamana kadar elde ettikleri başarıların rekorların egale edilmesi ve kırılması adına önlerine yeni hedefler koyduğuna da dikkat çekerek, “Milli aradan sonra son viraja giriyoruz. Önemli rakiplerle zorluk derecesi yüksek maçlar oynayacağız. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle sıkıntı yaşamış olsak da bu dönemi iyi atlattığımızı düşünüyorum. Milli aradan sonra sakatlarımızın önemli bir bölümü geri dönecek. Başta da belirttiğim gibi bizim için şampiyonluk her şeyden önemli ve ilk ve tek arzumuz bunu başarmaktır” ifadelerini kullandı.

Yenişafak

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

E
Erdem
4 yıl önce

Yine yazayım, benim 3 tane beklentim vardı. Şampiyonluk, Türkiye Kupası birde alt yapıdan genç oyuncu devamlılığı. 3 ü de olmak üzere. Diğer arkadaşlar daha fazlasını bekleyebilirler, umut edebilirler. Evet Rize den ziyade, fenevi de Kadıköyde yenseydik tam olurdu, ama olmadı. Ama olmayana takılmayalım, daha iyisi için emek ve DESTEK verelim.

ŞAHİN
4 yıl önce

Şampiyon olacak takım 3 penaltı ile mağlup olmaz. Ki bu penaltıları amatör takım yapmaz. Puan farkı yanıltmasın, kolay kapanır. Her maç ciddiye alınmalı, final maçı olarak kabul edilmeli. Ve öyle oynanmalı.

O
Oflu
4 yıl önce

Sorun hocada değil, sorun zeka yoksunu olan futbolcularda. En cahil insan bile bir maçta 3 penaltı yapılmayacağını bilir.

S
salih
4 yıl önce

YEDEK KALECİMİZ KÖTÜ. MAÇA KONSANTİRE OLAMADI.

T
TS'li
4 yıl önce

Başkan rekoru boş ver. Bu takımı şampiyon yap kafi. Şamil Ekinciden sonra bu işi sadece TS için yapan tek başkansın. Onun için yaptığın işin bereketini görüyorsun. Daha nice şampiyonluklara yolun açık olsun.