Haber61 Spor Servisi
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in 13. haftasında bugün oynanacak Galatasaray maçı öncesinde Haber61'e konuştu.
Karşılaşmada taraftarların tribünleri doldurmasını beklediğini dile getiren Ağaoğlu " İnşallah bu kez 41 bini görürüz. Beşiktaş maçında mesela satacak bilet yok ama gelen seyirci 31 bindi bazı nedenlerden dolayı. Bu sefer önlemler alındı. Umarım tamamen dolacak. Bizim taraftarımız maça hem zevk hem de enerji katıyor. İyi bir maç olacak ama kesinlikle kırılma maçı olarak değerlendirmiyorum.”şeklinde konuştu.
Tüm Yorumlar (6)
Wolf
6 yıl önceDaha hangı mac kırılma olacak fener puan kaybetmiş sıvas yenmiş haftaya Sivas fener macı var .. eee takının gs puan farkını açman lazım. Bjk toparlamış. Daha hangı mac kırılma macı olacak
Murat 61
6 yıl önceBaşkanım bu açıklama tüm enerjimi yerle bir etti kusura bakma bizim her macimiz final her maç kırılma noktası şampiyonluk maçı
Ts61
6 yıl önceBaşkan kırılma maçı olduğunu biliyor fakat oyuncuların üzerine baskı olmasın diye böyle açıklama yapıyor... Her maç final gibidir. Haydi Fırtınam!
Ahmet
6 yıl önceHerkes rahat olsun geçen yıl 4 -0 yendik bu sene de 2 -0 yeneriz futbolcu kardeşlerimizin ve teknik ekibin yanındayız tüm kalbimizle
ZugasiBerepe
6 yıl önceAyıp ettin başkan bizim taraftara gaz vereceksin kırılma değil ölüm kalım maçı diyeceksin atıl kurt saldır oğlum diyeceksin maç yarım kalacak sonra görecek millet kırılma maçı neymiş diye... helal başkanın süreç yönetim şekliniz doğru.
Orhan Kibar
6 yıl önceSezon başından beri kaybettiğimiz puanlarla şampiyonluk gitti daha kötüsü takım geri giyor