Ağaoğlu'ndan Antalyaspor maçı yorumu: "30 senedir işin içindeyim.."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'ndan Antalyaspor maçı yorumu: "30 senedir işin içindeyim.."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor maçında yaşanan hakem faciasına değinen Ağaoğlu, "Aslında konuşacak o kadar şey var ki, emin olun  utanıyorum. 30 senedir işin içindeyim, 30 senedir aynı şeyleri konuşuyoruz. İkinci kez hakemlerle ilgili konuşuyoruz. İlk yarıda Burak'ın pozisyonundan başlayalım. Hakemlere seminerlerde ısrarla 'pozisyonu kesmeyin' derler. Bu arkadaşlar 'Ya söyleneni anlamıyor, ya anlıyorsun da gördüğünü algılayamıyorsun yada o işin adamı değilsin, bırakıp gideceksin. Israrla bu görevi devam ettirmenin anlamı yoktur. MHK'nın başında ben olsam, o arkadaşa 'Ya sen git 3. Lig'de bayrakla kaldır, yada biz daha iyi arkadaşlarla çalışacağız' derdim.

"VAR'IN PARASI DA BİZDEN ÇIKTI"

VAR'ın parası da kulüplerden çıktı. En iyi sistemde kuruldu. VAR geldi geleli böyle bir zulüm görmedi ki.. Aynı Ali Palabıyık 2017'de Fenerbahçe maçında 1,5 metreden gol yedirmişti. 

"30 SENEDİR AYNI SİSTEM"

MHK ve TFF'ye güvenmek zorundayız. Ama 30 senedir aynı sistem.. Spor etik ve ahlakına adaletsizlikten pay isteyenlerin değil, adaletten hakkını arayanların hüküm sürdüğü bir sisteme geçmek zorundayız. Bu sistem niye var kendinize benzetmek için mi?

"Bu işi bu noktaya getirenleri siz benden daha iyi tanıyorsunuz. Yusuf Namoğlu 27 senedir tanıdığım insan. 7 aydır tek bir telefon görüşmesi yapmadım. Bu kurumların hassasiyeti vardır. Bu kurumların rahat çalışması lazım. Bu işin savaşı verilecekse, biz adaletsizlikten pay istemiyorum. Allah tek bir puan nasip etmesin öyle gelecekse. Tekrar söylüyorum, ben utanıyorum. 30 senedir sporun içerisinde olan bir insan olarak, daha farklı demeçler vermem gerek. Banka borçları ortada.

2023 yılına kadar bütün gelirlerim temlikli, ve kulübü ayakta tutabilmem için her gün 1 Milyon Lira ödemem lazım.Benim için her puan önemliyken, o gün kulübün 30 bin lirası çalınmıştır. Her galibiyet , her puan oyunculara prim geliri demek ve bütün Trabzonspor taraftarını umudunu, sevinicini alıyorsun...

"SES KAYITLARINI TAPELERİ AÇIKLASINLAR"

"Birisi bunu futbol kamuoyna anlatacak. Görüpte algılayamadıysan 'hadi güle güle' demesi lazım. Arkada bu işi yapabilecek çok insan var. Sen orda pozisyon gri olsa dahi VAR'ın yerine karar verebiliyorsun. Orta hakeme penaltı değil, devam hocam dendi. Haydi tapeleri ses kayıtlarını deşifre etsinler. Bu teknolojinin parasını kulüpler verdi. Hakemlerin seminerlerinin parası kulüplerden kesiliyor. Sizden beklenilen tek şey, bayrağı adaletle kaldırım. Daha işin başındayız, nerede son bulacak bi işi? Benim önerim bu hatayı yapanların hiç bir şekilde af görmemesi. Sistem yıllardır aynı şekilde yürüyor. Bu hakemde, VAR'daki hakemde etkisi altına alındı. Herhalde görülen o.

"Bu hatalar yapıldı, benim canım yandı. Zaten bir iş var biz bunlarla mı uğraşacağız. Futbol Federasyonun kaynağı naklen yayınlardan geliyor , futbol kulüplerinden geliyor.."

Bu imkanları hala 30 sene önceni kafasıyla yönetmeye çalışıyorsunuz. Mademki maçtan önce ve sonra söylemlerle hakemler etki altına alınmaya çalışılıyor. Milyonlarca taraftar orda bir şey bekliyor. Seminerler, kurslar, hala mı aynı kafa? 50 kez söylenmedi mi bu pozisyonlarda bayrak kaldırmayın diye? Milyonlarca taraftarların heyecanları dibe vuruyor. Ben Milan kulübüne, Çin kulübüne, futbolculara ödeyeceğim paralarımı düşünüceğim, bu nu mu?

BENİ DE ARAYA SOKMUŞLAR

Beni de araya sokmak istediler (hakemlerin statü atlaması için kendisine yardım istenmesi üzerine) ama bulaşmadım. Yıllardır aynı şeyi konuşuyoruz. zaten.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler