Ağaoğlu: Yusuf transferinde elim rahat olsa o rakam olmazdı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı açıklaması

Ağaoğlu: Yusuf transferinde elim rahat olsa o rakam olmazdı

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu , Yusuf Yazıcı'nın transferiyle ilgili Haber61'e açıklamalarda bulundu

Yusuf transferinde bazı menajerlerin devreye girerek para koparmaya çalıştığı iddialarını doğrulayan Ağaoğlu "Ben oyuncumu sat diye kimseye bir şey söylemedim. O nedenle neden menajere pay vereyim ki. Son derece saçma birşeydi. Ben oyuncumu satmamak için direniyorum, o kulübün menaejeri varmış para istiyordu git oradan al dedim. Bu transferde elim rahat değildi, rahat olsaydı o rakamı çok daha ciddi yerlere tırmandırırdım. Yok Lille tarihinin en pahalı transferiymiş. Ben alın diye yalvarmadım, onlar yalvardı. Bu kulübün borçlarının karşılığı olan paraya bakarım.  Yusuf şuan orada oynuyor ama yüzde 20’si hala bizim elimizde. " dedi.

ENGEL OLMAK İSTEMEDİ DİYEN ALLAH'TAN KORKSUN

Yusuf Yazıcı transferini engellemek için çok çabaladığını aktaran Ağaoğlu "Gelinen noktada yapacak çok bir şey kalmamıştı. Kulübün menfaatine en iyi nasıl bitirebiliriz noktasına iş geldi. Engel olamadığım doğru ama engel olmak için çaba sarfetmedi diyenler Allah’tan korksun. Hala orada bizim için bİrşeyler üreten bir futbolcu konumunda. Keşke gitmeseydi ama gitti realite olan bu. Yapacakları ile yine buraya çok şey kazandıracak bir futbolcu. 80 Milyon’a gitse 10-12 Milyon’u Trabzonspor’un kasasına giedecek. Özellikle Trabzonspor altyapısında yetişen futbolculara iyi bir referans olur. Artık orada başarılı olması için dua etmekten başka şansımız yok. Bu ülkenin altyapısında yetişerek yurtdışına rekor transferle giden tek futbolcu. Toplamda da Cenk’ten sonra 2. Ama Cenk futbola burada başlamadı." ifadelerini kullandı.

YUSUF'TAN KASAYA 1 KURUŞ GELMEYECEK

Ağaoğlu ayrıca Yusuf'tan gelen parayla transfer yapılmasını isteyenlere de yanıt vererek " Yusuf’tan gelen paradan kulübe 1 kuruş gelmeyecek. Tüm gelirler direk Ziraat Bankası’na gidecek. Forma, bilet, ürün satışı herşey. Yoksa kimse babasının hayrına o parayı size vermez. 140-150 Milyon TL’yi serbest bırakacaklar, o da kulübün tüm giderleri için. Herşeyi bunun içine sığdırmamız gerekiyor. Uçuk kaçık transferler yapılamaz." şeklinde konuştu

Röportajın tamamını izlemek için tıklayın...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor