| Keşfet
Trabzonspor Yayın tarihi: 26 Mart 2019 08:11

Ağaoğlu umut verdi

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Daha iyi olacağız

Trabzon’da Başkan Ahmet Ağaoğlu, kulübün kurtuluşu için öncelikle ekonomik olarak ayağa kalkmaları gerektiğini söyledi.

Yıllarca transferde yapılan hataların bedelini kulüp olarak ödediklerini ifade eden Ağaoğlu, “1 liralık oyuncuya 5 lira verdik ama başarı gelmedi. Şimdi borç 1 milyar TL oldu. FIFA ve UEFA’dan onlarca dosya ile boğuşuyoruz. Bunun yanında ise sahada ayakta kalmaya çalışıyoruz. 11 ayda böylesi tabloda yine de ayaktayız ve daha iyi olacağız” dedi.

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

D
DuRsUnTeMeL
7 yıl önce

Sayın başkan ülkede faşist bir düzen varsa adalet yoksa kendi kendini kandırma bizi hiçbir yere getirmezler. Bu sene kaç puanımızı çaldılar ne oldu değişen bir şey var mı? VAR’ıgetirdiler yine değişmedi yine adaletsizlikler devam ediyor akp ye %90 da oy verse trabzon halkı 4 değil 8 bakanı da olsa trabzonlu Trabzonspor’a yine haksızlık yapılacaktır çünkü ülkede adalet yok... diktatörlük var tek adam rejimi var!

T
Taraftar
7 yıl önce

Dursuntemel kardesim sana her cümlen ile sonuna kadar hak veriyorum. %90 oy verenler başakşehir olayini hala kabul etmiycek kadar tayip erdogan cilar.

N
Nırvana34
7 yıl önce

Sayın baskan artık sıkıldık bu maddı sorunları dınlemekten.lutfen süreklı bu konuyu gümdeme getirmekten vazgecsenız daha iyi olacak göreve geldiğinizden berı soyledınız anlattınız be bizler anladık.rica edıyorumm içimixi karartmaktan vazgeçin