| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 07 Temmuz 2021 09:27

Ağaoğlu Sörloth'u bu sözlerle ikna etmeye çalışıyor: Buraya gelirsen...

Trabzonspor'da Sörloth konusu tamamen başkanda.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor, şampiyon bir kadro kurmak için girişimlerini sürdürüyor. Birçok isimle temas halinde olan bordo-mavili kulübün kadrosunda 13 yabancı bulunurken son hakkı için 25 yaşındaki eski gol kralını bekliyor. Ağaoğlu, hem Sörloth hem de kulübü RB Leipzig'le bizzat temasta.

Sörloth başta kariyerini Leipzig'de sürdürme kararı alsa da takımın yeni teknik direktör Jesse Marsch'ın planları arasında yer almıyor.

Bir kez daha kulübeye çakılıp, burada pas tutmak istemeyen 25 yaşındaki futbolcu da artık ayrılık fikrine sıcak bakıyor.

O İŞ BAŞKANDA
Trabzonspor Alexander Sörloth transferiyle ne menajerler ne idareciler uğraşıyor. Top tamamen başkan Ahmet Ağaoğlu'nda. Bordo-mavili kulübün başkanı, yıldız futbolcu için görüşmeleri bizzat yürütüyor.

Sörloth'a "Gelirsen burada yeniden kral olursun" diyerek ikna etmeye çalışıyor. Ağaoğlu, Leipzig ile de sıcak temas halinde. Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Alman temsilcisiyle kiralık pazarlığı üzerinden müzakereleri yürütüyor. Haftaya transferi netleşecek.

LEIPZIG 2 İSTİYOR
Bundesliga temsilcisi RB Leipzig, Alexander Sörloth'u kiralamaya sıcak bakıyor. Belirledikleri rakam 2 milyon Euro. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bu rakamı düşürerek Sörloth'u 2 yıllığına bordo-mavili takıma kazandırmak için çabalıyor. Leipzig olası kiralamaya opsiyon koydurarak ilk yıl sonunda oyuncuyu geri çağırma hakkına sahip olacak.

KRAL OLDU
Crystal Palace'ta forma yüzü göremezken Trabzonspor'a geldikten sonra yeniden kendini bulan Alexander Sörloth müthiş bir sezon geçirmişti. Norveçli futbolcu ağları 24 defa sarsarak, Süper Lig'de gol krallığına ulaşmıştı.

Trabzonspor taraftarı transfer gelişmelerini yakından takip ediyor. Tek istekleri yeni sezonda. eski gol krallarının yeniden bordo-mavili formayı giymesi.

Yorumlar (21)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

E
Edgar
4 yıl önce

Adam belki Avrupa’da kral olmak istiyor Tr ona basit.

B
Burak
4 yıl önce

Haydi Sörloth ayrıl da gel. Maaş ve kiralama bedeli 2 milyon ise çok iyi haber. Ama bence leibzig bu transfere çok para verdiği için gelir getirecek bir anlaşma yapmak ister.

B
Burak
4 yıl önce

Şarlot u yiyim adana demir spor bolatelliyi almis daha ne olsun biz hala şu bizi satan hainin peşinden gidiyoruz

D
desteptul....
4 yıl önce

bir shorlot sever olarak , birakin bu adamin pesini , gelmek istemiyorsa zorla guzellik olmaz

E
Efkan Demirci
4 yıl önce

Yanlış düşünüyorsun, sörloth tam bize göre bir forvet. Başkası yine fiyasko olur

Tüm Yorumlar (21)

E
Edgar
4 yıl önce

Adam belki Avrupa’da kral olmak istiyor Tr ona basit.

B
Burak
4 yıl önce

Haydi Sörloth ayrıl da gel. Maaş ve kiralama bedeli 2 milyon ise çok iyi haber. Ama bence leibzig bu transfere çok para verdiği için gelir getirecek bir anlaşma yapmak ister.

B
Burak
4 yıl önce

Şarlot u yiyim adana demir spor bolatelliyi almis daha ne olsun biz hala şu bizi satan hainin peşinden gidiyoruz

D
desteptul....
4 yıl önce

bir shorlot sever olarak , birakin bu adamin pesini , gelmek istemiyorsa zorla guzellik olmaz

E
Efkan Demirci
4 yıl önce

Yanlış düşünüyorsun, sörloth tam bize göre bir forvet. Başkası yine fiyasko olur

H
Haluk
4 yıl önce

Ben almanyada yasiyorum sörloth artik gelmez almanyada süperlig denildigi zaman gülüyorlar burda leipzig de takim arkadaslari gülme krizine girer yakin arkadasi haaland ne der..yapmayin arkadaslar sörloth mörloth yok artik belki ilerde istanbula gider istanbul cennet gibi yer paran varsa trabzonda hapis hayati neden yasasin sozial yasanti sifir trabzonda adam gece ristorant bulamiyor bir kadeh iceyim dersin oda gizlice olur trabzon olmus arabistan ..sörloth sigirligini devam etsin yasamaya trabzonda sudi arabistan olmaya devam etsin bu ikili olmaz artik

Y
YAZGAN
4 yıl önce

Adam gibi gitmedin. Sana güvenmiyorum.

C
COVANNİ
4 yıl önce

ULAN MİLLİ TAKIMDA HALANDDAN ÇOK OYUNYOR AMA KENDİ TAKIMINDA YEDEK KALIYOR.EN BAŞINDA DA DEMİŞTİM BU ADAMA YÖNELİ FUTBOL OYNARSAN ATAR OYUNU FARKLI OYNARSAN BU ADAMDAN YARARLANAMAZSIN.NİTEKİMDE ÖYLE OLDU.

E
Erdem
4 yıl önce

Bu adam bize ilk geldiğinde yani 2 sezon önce nasıl ikna edildi onu merak ettim. Biz, bizde gol kralı oldu diye ağzının içine bakıyoruz da demek ki sırada çok takım mı var Sörloth u almak isteyen ? Başkan kendi bilir uğraşsın, gelirse sevinirim gelmezse de hiç üzülmem, anlaşılan, bize gelsin diye elimizden gelini yaptık, teşekkürler sayın başkan.

B
birisi
4 yıl önce

bu sene avrupadaydı olabildi mi

A
Agasar
4 yıl önce

Haluk Almanya’da ne var sabahın köründe in yok cin yok sokaklarda geziyorsunuz Trabzon yaşamak isteyenler in şehir i

S
Sadık Yılmaz Bulut
4 yıl önce

Bıktık bu Shorleth haberlerinden O kadar değerli ise niye sattınız

H
Hasan
4 yıl önce

Bu adam gelmez. Bizde oynarken devre arası Laipzig ile görüşen adamdan hayır gelmez. Soloman Rondon alınmalıydı

T
Tslee
4 yıl önce

Bu adam gelmez arkadaslar. Birakalim da gercekci hedeflere yönelelim. Zaman kaybetmeden forvet almak sart. Djaniny satilsin koita zaten yedek. Bize iyi bir golcü lazim.

H
halil bilgin
4 yıl önce

AVCI TRABZONSPOR u parmağında oynatıyor... Gelmemek için her türlü davranışı sergileyen bir futbolcunun kapısının önünde yatmak da neyin nesi... 2010 2011 şampiyonluğu için bu kadar çaba gösterseydiniz o kupa şimdi müze de olurdu...

A
Ahmet Karaçam
4 yıl önce

"Adam ben gelmek istemiyorum bırakın yakamı artık" demiş. niye ısrar ediliyor anlamış değilim. Bırakın adamı, dünyada başka futbolcu mu kalmadı?

T
TS FAN
4 yıl önce

Taraftarın Dön mesajlarına beni rahat bırakın diye cevap veren bu herifin gelmeyeceği belli,şu an ayrılıyorum desin bir çok klüp teklif yapar zaten Torino şimdiden teklif yapmış.Sorloth giderken de onca bekleyip zaman kaybettiniz gidip son anda Afobe yi getirdiniz elimizde patladı,şimdi gelecek diye yine bekleyip bizi Koita ya mahkum edeceksiniz.Şu takıma adam gibi golcü getirin geçen seneki en büyük sıkıntımız buydu Kamp başladı bitiyor ortada yine forvet yok.

Ömer
4 yıl önce

Sörloth bize kesinlikle gelmek istemiyor. Aksisi olsa zaten ikna edilmişti çoktan...

A
Alp
4 yıl önce

Keşke Balotelli bize gelseydi...

E
Erdem
4 yıl önce

Ağaoğlu, Avcı istiyor diye Sörloth u getirmeye çalıştığını zannetmiyorum. Ağaoglunun kendi de Sörloth gelsin istediğini düşünüyorum. Zaten geçen sene forvet transferinde çok yanlış yaptı, bir nevi kendi kendini de cezalandırmış oluyor, Sörloth un peşinden koşarak. Bu arada kimse fark etmedi sayın başkan 10 gün ara ile iki farklı Ömür transferi ile ilgili açıklama yaptı. İlkinde Ömürü satsa idim para konusunda limite takılırdık dedi, zaten Yusuf Yazıcı yı yeni satmıştık, Ömürden gelen parayı transferde kullanamazdık dedi. İkincisinde Ömürü satmadım pişmanım dedi. Yani bir nevi farklı iki açıklama. Yani seyircinin gözüne girmeye çalıştı yada Uğurcanı ucuza satarsam kızmayın dedi. Ağaogluda koltuk sevdasında pek de haksız sayılmaz. Ağaoğlunun da seveni var sevmeyeni var bu yüzden bazı işler biraz karışık bence.

S
suat
4 yıl önce

cornelius alınsa daha iyi olur sörloth dan iki gömlek daha iyi