Ağaoğlu son gelişmeleri açıkladı: Transfer, teknik direktör ve altyapı...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e konuştu

Ağaoğlu son gelişmeleri açıkladı: Transfer, teknik direktör ve altyapı...

Haber61 Spor Servisi / Antalya

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kampın gerçekleştirildiği Antalya'da Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

BU SÜREÇ ARTIK KONUŞULMAMALI

Ağaoğlu Ünal Karaman ile yolların ayrılması ve Hüseyin Çimşir ile yola devam edilmesi konusunun artık konuşulmaması gerektiğinin altını çizerek  "Bu süreci çok fazla uzatmayalım. Nedenleri de sonuçları da normal değildi. Trabzonspor bu yıl Hüseyin Cimşir ile yola devam edecek. Aynı geçen yıl altyapıdaki futbolcularla transfer yasağı olduğu dönemde yola devam ettiği gibi. Mevcut kadroyu en iyi tanıyan insan. 1. 5 yıldır takımın yardımcı antrenörü. Şuan itibariyle herşey olduğu gibi devam ediyor." ifadelerini kullandı.

ALTYAPI KONUSUNDA GEÇ KALDIK

Kampa altyapıdan 12 futbolcunun gönderilmesiyle ilgili konuşan Ağaoğlu "Altyapıdaki bazı oyuncularımızla ilgilenmemiz gerektiği kadar ilgilenemedik. Bir çok genç oyuncu var. Burada geçirecekleri süre kaderlerini belirleyecek. Benim tahminim en az 5 oyuncunun A takımda kalacağı yönünde. Bu konuda çok geç kaldık. Olmamız gerektiği yerde değiliz. Kaybolan süreye değilde önğmüzdeki süreye bakarak en efektif şekilde kullanmalıyız. Trabzonspor’un en önemli gelir kaynağı futbolcu satışı. Burada eksiğimiz var ama yakalayacağız." şeklinde konuştu

ONAZİ VE AVDİJAJ'IN DURUMU

Yolların ayrılacağı iddia edilen Avdijaj ve Onazi'nin durumuyla ilgili bilgi veren Ağaoğlu "Avdijaj ile ilgili gelişmeler var arkadaşlarımız takip ediyor. Onazi bizim sözleşmeli futbolcumuz. Nasıl yolları ayıracaksınız, para vererek, yok öyle bir durum." dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Ağaoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşarak "Üzerinde durduğumuz ve çaba sarfettiğimiz tek transfer Ndiaye’nin transferiydi. Çok konuşulmadan bitirildi. Bir takım isimler vardı, onlarla ilgili bir takım çalışmalar yapıldı. Maliyet olarak bizim karşılayabileceğimiz oyuncular değiller. Kaldıki hocamızın da bu konuda net bir tavrı var. “Transfer yapmak için devre arasında transfer yapmayalım” dedi.  Elimizdeki mevcut oyunculardan çok daha iyi performans gösterecek ve onu hemen gösterecek, birkaç ay sonra uyum sağlayıp gösterecek, bunun bir anlamı yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler