Ağaoğlu'nun uçak videosuna olay yorum "Tuzak"

Yenişafak Gazetesi Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı, Haber61 TV'de Ahmet Ağaoğlu'nun olay olan uçak videosunu değerlendirdi.

Ağaoğlu'nun uçak videosuna olay yorum  "Tuzak"

Trabzonspor’un Galatasaray’a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun uçaktaki görüntüleri sosyal medyaya damga vurmuştu. Haber61 TV’de yayınlanan, Tuncay Lakot’un sunduğu, İHA Trabzonspor muhabiri ve Yenişafak Yazarı Ali Kemal Yazıcı’nın olduğu Spor Gündemi programında bu konu konuşuldu.

Yenişafak Gazetesi Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı, yaşanan olayı bir tuzak olarak nitelendirdi. 

BENZER BİR TUZAK

Yazıcı  “Kim geldi sana kadro dışı isteğiyle, teknik direktör. Sonra diyorsunki “Ben onu yöneticiye söyledim” Uçaktaki sözlerini hangi yöneticiye söyledin. Futboldan sorumlu yöneticin yok ki. Uçaktaki kendi arkadaşın bu görüntüyü paylaştı. Başkası paylaşmadı. Servis edildi, o arkadaş Konyaspor maçı sonrası senin (Tuncay Lakot) düştüğün tuzağa düştü. O lafı Ahmet Ağaoğlu diyecekti seni buldu. TRT olsa ona diyecekti veya başkası olsa ona diyecekti. Trabzonspor Başkanı ile maç sonu röportaj yapmak ayrıcalıktır… Net söylüyorum benzer bir tuzak uçak videosu. Ya da arkadaşlarınla samimi değilsin. O açıklamayı arkadaşların senin dahlin dışında yayınlıyorsa arkadaşın değil. Eğer arkadaşınsa senden habersiz yayınlama şansı yok.  Sana kadro dışı için hoca direk geliyor. Arada bir yönetici yok ki.  Bunun samimi hiçbir dayanağı yok” ifadelerini kullandı.

Haber61 Spor Servisi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler