Ağaoğlu'ndan UEFA açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'ndan UEFA açıklaması!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Haber61 TV'ye yaptığı özel açıklamada, ligde sıralamada Avrupa kupalarına gitme yolunda bir sıkıntılarının olmadığını ancak UEFA'nın Finansal Fair Play çerçevesi doğrultusunda UEFA'dan gelecek sonucu merakla beklediklerini söyledi. 

Mali kriter açısından kulübün iyi durumda olmadığını ifade eden Ağaoğlu, "Geldiğimiz günden beri, borcu eritmek için olağanüstü bir çaba sarfediyoruz. Bu anlamda Trabzonspor ve Fenerbahçe Mali Fair Play konusunda UEFA'dan bir sonuç bekliyor. Bir hafta içerisinde bu sonucun çıkmasını bekliyoruz. Galiba en son beş yıl önce Avrupa Kupaları'na gitmiştik, geldiğimiz noktada yine Avrupa Kupası'na katılma adına çok büyük bir şans yakalamamıza rağmen mali konuda sıkıntılar yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler