Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması: Önce kasaya...

Trabzonspro Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e konuştu

Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması: Önce kasaya...

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor'un Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ettiği maç sonrasında bordo mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

Her maça aynı ciddiyette hazırlanmamız lazım. Erken havaya girmemeliyiz. Puan aralığına baktığınızda 8-. sıradaki takımla 1. sıradaki takım arasında 1 galibiyet fark neredeyse. O nedenle sabır... 

Her maça aynı ciddiyetle hazırlanırsak. Allah sakatlık vermezse, farklı sıkıntılar yaşamazsak, iyi oynamadğınız maçlar oluyor, futbol dışı etkenler olabilir yağmur gibi puan kaybedebilirsiniz. Aynı oyunu oynayarsak yol bizi biryere getirecektir. 

Önce kasaya transfer yapmayı planlıyoruz. Ciddi bir gelir gelmedikten sonra sınırdayız biz. Çok küçük bir marjımız var transfer yapabilecek. Önce kasaya transfer yapmamız , en az 200 bin forma satmamız lazım. Bu çok önemli. Bunu herkes söylüyor. Her takımla ilgili transfer şarkıları söyleniyor. Futbol artık eski futbol değil. İyi bir puanla devreye gidilirse transferde risk alınabileceği söyleniyor ama doğru değil. 10 Milyon Euro harcayıp transfer yaptık sonra şampiyon olduk. Bu sefer Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceksiniz ki... Önce kasaya para transferi gerekiyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor