Ağaoğlu'ndan Sturridge açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e özel açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu'ndan Sturridge açıklaması

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu İngiliz golcü Daniel Sturridge hakkında konuştu.

Haber61'e özel açıklamalarda bulununan Ağaoğlu şöyle konuştu;

Sturridge transferi olacağı varsa olur. Yaşadığımız her ayrıntıyı medyayla ve kamuoyuyla paylaşmamız mümkün değil. Bazen Sturridge’nni gölgesinde Sörloth transferi gerçekleşiyor. Biraz gerçekçi olalım, bunu söylemek istiyorum. Sturridge tranferi olabilir, olmayabilir bir başkası olabilir. Trabzonspor’un işlerinin sürdürülmesi gerekir. Bir kişiye sabit kalınamaz. Yöneticiler olarak yapılması gerekenleri, transferleri yaparken hedeften uzaklaşmayacaksınız. Birinin arkasından takılıp gidersiniz hedefi kaçırırsınız.

İsimlere bu kadar bağlı kalmanın anlamı yok. Transfer olabilir ya da olmayabilir. Sabaha kadar uyumadık transfer bekledik diyenler var. Ben de sabahlara kadar uyumadım, ama paraları ödeyemediğim zaman. İnsanlara karşı sorumluluğumuz var, yatın uyuyun biz herkesin yerine uykusuz kalıyoruz.  Transferin son gününe kadar futbolcu gidebilir de gelebilir de.

Röportajın tamamını izlemek için tıklayın...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor