Ağaoğlu'ndan Basel'in ayıbına tepki: Ahlaksızlık

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu'ndan Basel'in ayıbına tepki: Ahlaksızlık

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Basel'le 2-2 berabere kalınan maçın sonrasında Haber61 TV'ye özel açıklamalarda bulundu

Karşılaşmayı ve grubu değerlendiren Ağaoğlu  "Daha hakim oynadığımız iyi oynadığımız ve galibiyeti hakettiğimiz bir maçtı. Bana göre ikinci golde faul vardı. Bunlar futbolda var. İki tane çok güzel gol attı. Kazanabilirdik ama takımın üstünde yorgunluk var. Kolay değil gerçekten. Obi her geçen gün takıma alışıyor üzerine koyarak devam ediyor. Krasnodar'ın artık iddiası yok gibi. Bazı takımlar Avrupa Ligi'ne çok önem göstermiyorlar. Basel'le bizim aramızda veya Getafe ile bizim aramızda geçebilir yarış. Biz bütün maçlara aynı bakıyoruz Rize maçı da öyle. Sakatlıklar ve yorgunluklar negatif olarak sahaya yansıyan olumsuzlukllar. Yine de sahaya çıkan herkes elinden geleni ortaya koyuyor. Bugün sahaya çıkan 11 bir çok kişi için sürprizdi. Ama iyi de top oynadılar. Zaman zaman fırtınalı zaman zaman dalgalı olur. " ifadelerini kullandı.

ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ

UEFA'dan alınan ceza ile ilgili konuşan Başkan Ağaoğlu  "5 bin bilet bloke edildi, 50 bin Euro da para cezası yedik.  Çok dikkatli olmamız lazım. Atılan bir çakmağın zararı ortada. Tekrarı halinde tamamen seyirsiciz ve 250 bin Euro para cezası olur. Çok dikkat etmemiz gerekiyor. " dedi.

AHLAKSIZLIK

Basel kulübünün sosyal medyadan Türkiye haritasını Trakya bölgesini keserek paylaşması ile ilgili de düşüncelerini aktaran Ağaoğlu "Milli maçlarında bile skorborddan milli marş okuyorlar. Kendileri bütünleşmişler mi ona baksınlar. Herhalde Mustafa Kemal Atatürk  sadece sporculara değil sporla uğraşanlara da "Zeki çevik ahlaklı" sözünü söylemiş. Bir de böyle ahlaksızlar var, yapacak bir şey yok. Bir türlü millet olamamış, 3 ayrı lisan konuşan toplumdan böyle bir anlayış beklemek saflık olur." şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler