Ağaoğlu: "İntikam kelimesi Trabzonspor'a yakışmaz"

Tabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu: "İntikam kelimesi Trabzonspor'a yakışmaz"

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzonspor Kuübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde Haber61 TV mikrofonlarına konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 'intikam maçı' olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Ağaoğlu, "İntikam kelimesi Trabzonspor'a yakışmaz. Bu ve buna benzer kelimeleri zihnimizden silip atmalıyız. Oynadığımız karşılaşmalarda sıkıntılı şeyler yaşayabiliriz. Ama onun cevabı sahada verilir." dedi.

Barcelona'nın geçtiğimiz günlerde Badulkadir Ömür için yaptığı "3. Türk neden olmasın" paylaşımı ile alakalı açıklamalarda bulunan Ağaoğlu , "Avrupa'nın önemli kulüpleri ile isminin anılması bizleri tabiki de gururlandırıyor. Sadece onlar değil, birçok önemli ismimiz kadromuzda mevcut. Futbolcularımızın dünya devleri ile isimlerinin anılmaları bizleri de memnun ediyor." dedi.

TARAFTAR ORTALAMAMIZ DÜŞÜYOR

"Taraftar ortalamamız düşüyor. Antalyaspor maçında 21 bin taraftar karşısında oynadık. Bu sayI saece derbi maçlarında artmamalı, taraftar kültürümüzü oluşturmalıyız. Maç Cumartesi günü saat 4'de ama taraftarımız stada gelerek izlediği maçta keyif almalı. Ben futbolcularımızı da oynadığınız oyundan hem zevk alın hem de zevk verin diyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor