Ağaoğlu eski futbolcusu için konuştu: "İçim acıdı.."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu eski futbolcusu için konuştu: "İçim acıdı.."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

DİĞER YÖNETİMİN YAPTIĞI GİBİ YAPMAM

"9.5 milyon Euro'luk futbolcu sattım transfer döneminde. 6 oyuncu aldım. Bu oyunculara ödediğim para 2.2 milyon euro. Biz hiç 3 senelik mukavele yapmadım. 2+1 yaptım. O da kulübün opsiyonunda. Hubocan'ı yolladık Hosseini'yi aldık. Durica'yı yolladık Toure'yi aldık. Transferlerimiz böyle. Diğer yönetimin yaptığı gibi transfer yapmam. Kulübün geliri böyle. Geldiğimde kadro maliyeti 34 milyon Euro'ydu. Şu anda 24 - 25 milyon euro bandına çekebildik.  16-17 milyon euro bandına çıkmaması gerekiyor."

Yalnızca Anthony'nin mukavelesinde 1.100 bin de ısrardı ben 900 bin euro da kaldım. '1 milyon zaten burada kazanıyorum' dedi. Biz de ona göre sözleşme yaptık.

Oyuncuların hepsi değerini bulduğu taktirde transfer edilebilir. Buna başkanda dahil.

Onazi, Burak, Kucka, Yusuf, Abdülkadir'e transfer teklifi geldi. Bazı kulüpler işi son saatlere sıkıştırıp (Nasıl olsa bunlar ekonomik sıkıntı içindeler) değerinin çok çok altında bir rakama almak istediler.

"OKAY'A İÇİM ACIDI"

Okay'ın transferi benim içimi acıttı. Ben onu o paraya vermezdim. O kulübe de vermezdim Onun yeri İspanya'da ilk 4'e oynayan takımlarda oynamaktı. Tabii ki hem beni gururlandırır hem camiayı. Benfica kulübünün geçen yıl kazandığı bonservis bedeli 90 milyon euro, Trabzonspor'un batırdığı para 1 milyar... Biz Ersun Yanal'a ve yardımcılara en büyük tazminatı ödedik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor