Ağaoğlu'dan Sosa yorumu! "Karar vermek zorunda olduğu birkaç tane konu var"

Başkan Ağaoğlu Sosa'nın durumu ile ilgili konuştu.

Ağaoğlu'dan Sosa yorumu! "Karar vermek zorunda olduğu birkaç tane konu var"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’da sözleşmesi sona erecek olan Jose Sosa’nın durumu ile ilgili Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Sosa’nın Trabzonspor ile devam etmek istediğini belirten Ağaoğlu, “Kendisinin karar vermek zorunda olduğu birkaç tane konu var” dedi.

Başkan Ağaoğlu, "Sosa ile sürekli görüşüyoruz. Kaptan ile kesinlikle aramızda finansal bir sorun söz konusu değil. Kendisinin karar vermek zorunda olduğu bir kaç tane konu var. İleriye dönükte kariyerini nasıl şekillendireceği konusunda düşünceleri var. Bu da çok kısa süre içerisinde netleşecek. Sosa kesinlikle bizimle devam etmek istiyor. Bu ifadelerimle sanırım, hakkında söylenen ve yapılan spekülasyonlara nokta koymuş olduk. Çünkü Sosa sadece bizim için bir futbolcu değil. Bu takımın önemli bir parçası, bu takımın kaptanı. Bu sıkıntılı süreçte Sosa, bizimle birlikte çok önemli sorumluluklar aldı. Kaptanımızla herhangi bir sorunumuz yok. Camiamız ve taraftarlarımızın gönlü rahat olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler