Ağaoğlu: Bu futbol Trabzonspor'a yakışmıyor!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Konyaspor galibiyeti sonrası Haber61'e konuştu

Ağaoğlu: Bu futbol Trabzonspor'a yakışmıyor!

Haber61 Spor Servisi - Konya

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor deplasmanda Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu stadyum önünde Haber61 TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR'A YAKIŞMIYOR

Ahmet Ağaoğlu , takımın oynadığı futbolun Trabzonspor'a yakışmadığını belirterek  "Haftalardır öne geçtikten sonra baskı yeme alışkanlığından kurtulamadık. İşin doğrusu eğer Konyaspor eline geçen fırsatları isabetli kullansalardı yine farklı bir skor çıkabilirdi buradan. İlk yarı öne geçiyorsunuz, ikinci yarı uzatmalarla 50 dakika baskı yiyorsunuz. Konyaspor'un şanssızlığı diyelim. Kötü oynadığınız maçlarda kazanmak tabi önemli ama bu bir kaç haftalardır süren bir rahatsızlık olduğu için göze hoş gelmiyor. Trabzonspor'un oynayacağı futbol bu değil. Trabzonspor iyi oynayıp kaybettiği maçlarda bile alkışlanan bir takım bunu unutmamak lazım. Devre arası geliyor artık sıkıntıları atlatmamız lazım. Bu oyunu daha uzun süre sürdüremeyiz. İkinci yarıda yediğimiz baskı Trabzonspor'a yakışmıyor.. Aldığımız her topu neredeyse rakibe veriyoruz rakip tekrar üzerimize geliyor. Defanstan ayağa topu çıkarmak bu kadar zor olmasa gerek." dedi.

TRANSFER İÇİN KÜÇÜK BİR BOŞLUĞUMUZ VAR

Transfer dedikodularıyla ilgili konuşan Ağaoğlu " Herşey kulübün bütçeleri doğrultusunda gerçekleşir. Eğer bütçeniz varsa plan programınızı ona göre yaparsınız. Küçük bir boşluğumuz var ve onu değerlendireceğiz tabi ki. İsimler çok merak ediliyorsa KAP'a düştüğü zaman ben dahil herkesin haberi olacak." ifadelerini kullandı.

TFF'NİN GERİ ADIM ATMASI

TFF'nin yüzde 40'a çıkardığı harcama limitini yeniden yüzde 30'a indirmesini de değerlendiren Ağaoğlu " Son zamanlarda verilen beyanatlara da baktığımızda herhalde birtek biz olumlu görüyormuşuz, bir tek biz itiraz etmemişiz. Hiçkimse istemiyormuş, hiçkimsenin istemediği bir karar değişikliği neden oldu o da merak konusu. Netice itibariye bir yanlıştı, böyle bir yanlıştan dönülmesi Türk futbolunun hayrına oldu. Borçlanmanın önünü açan bir uygulamaydı. İleriye dönük boçlanmanın önü kesildi tekrar. Yaşanılan sıkıntı gelirin 5-6 katı borçlanmanın sıkıntılarıydı. Önemli bir yanlıştan dönüldü. Hiçkimse bunu istemiyormuş onu da gördük." dedi

Ağaoğlu ayrıca kampın 4-15 Ocak'ta Antalya Belek'te olacağını söyledi.

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
53 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler