Ağaoğlu: Baskıyı kaldıramadık, şansları değerlendiremedik

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu: Baskıyı kaldıramadık, şansları değerlendiremedik

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 1-1'lik Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

BASKIYI KALDIRAMADIK

İyi olmadı. 90. dakikaya kadar getirip böyle olması. Attığımız gol sonrası baskıyı kaldıramadık. Yakaladığımız kontra atakları değerlendiremedik, oyunu kendi sahamızda kabul ettik böyle bir sonuç ortaya çıktı, üzgünüz.

STURİDDGE KARARI HOCANIN

Sturridge'nin sakatlıktan yeni çıktığını biliyoruz. Oynamaması hocanın takdiri. Kulübede ben yoktum, hocanın mutlaka bir bildiği vardır. Onun kafasından geçenleri, biz veya izleyenler farklı değerlendiriyor ama son kararı veren hoca. Ben zaten tam hazır olduğunu sanmıyordum. 

Hakemin önemli bir hatası yoktu. İki takımın da kazanma arzusu vardı. İyi bir maç yönetti.

SÖRLOTH'U ŞİMDİ NİYE ALAYIM

Sörloth 2 yıllığına kiraladığı bir futbolcu. Kontratı belli. Ben iki sene sonra vereceğim 6 Milyon Euro'yu ben şimdi niye vereyim. Herkes bonservisini alacakmısınız diyor. 6 Milyon Euro'yu faize yatırsam seneye 8 Milyon Euro olur, şimdi neden vereyim ki. Önümüzde daha 1.5 yıl var. Gediğinde neden geldi denilen adamı 15 maç sonunda ne zaman bonservis alacaksınız diyorlar. Yönetimler bu şekilde çalışmıyor. Bir çok kriter bir araya gelince transfer gerçekleşiyor. Bugün önümüzde 1.5 yıl varken bonservisi bugün almanın bir anlamı yok. Bazıları gidin anlaşın daha ucuza alın diyort. Crystal Palace ile şuan görüşsen 15 Milyıon Euro ister. Artık bunun gündemden düşmesini istiyorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor