| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 24 Temmuz 2022 19:28 Güncellenme tarihi: 18 Ocak 2023 00:12

Acun Ilıcalı'nın takımına transferi yattı İstekleri bıktırdı

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra kulüp arayışını sürdüren Anthony Nwakaeme'nin Hull City transferi yattı.

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra kulüp arayışını sürdüren Anthony Nwakaeme'nin Hull City ile anlaşmaya varmıştı. Ancak son görüşmede hem Nijeryalı yıldız hem de menajerinin farklı istekleri sebebiyle transfer yattı.

Trabzonspor'la geçtiğimiz sezonun en önemli oyuncuları arasında yer alan Anthony Nwakaeme, sözleşme uzatamayınca kulüpten ayrılma kararı almıştı.

33 yaşındaki yıldız futbolcu, kontrat süresi ve istediği yüksek maaş istediğinden dolayı Fırtına'yla anlaşma sağlayamamıştı.

NWAKAEME'NİN HULL CITY'E TRANSFERİ YATTI

Geçtiğimiz günlerde ise Nwakaeme'nin Championship ekibi Hull City ile anlaşmaya vardığı ve sözleşme imzalamak için İngiltere'ye gideceği iddia edilmişti.

Ancak yıldız oyuncu ve menajerinin son görüşmede ekstra isteklerde bulununca transferin yattığı ortaya çıktı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!