Abdurrahim Dursun: Trabzonspor forması giymek büyük gurur

Trabzonspor'da Abdurrahim Dursun Haber61'e konuştu

Abdurrahim Dursun: Trabzonspor forması giymek büyük gurur

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendiği karşılaşmada Kamil'in yerine oyuna dahil olan Abdurrahim Dursun maçın ardından Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim şöyle konuştu;

Erken gol bulduk bizim için çok iyi oldu. Pas yapmakta zorlandık. Zorlu bir deplasmandı hocamıza da bana şans verdiği için teşekkür ederim.  Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İyi mücadele ettik, bazen pas oyunlarını yapamadık ama elimizden geleni yapmaya çalıştık, 3 puanı da aldık.

Ben her zaman kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Milli takımda sürekli oynuyorum. Hocalarım bana çok yardımcı oluyor. Ama sürekli oynamak gerelkiyor. Altyapım Trabzonspor ve burada yıllardır hizmet ediyorum. Trabzonspor forması giymek çok büyük bir gurur. Yıllarca bu formayı giyeceğime de eminim. 

İnşallah 3 'te 3 yapmak istiyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz.

Örnek olarak aldığım futbolcu yurtdışında Marcelo. Yerli olarak da Umut Meraş ile Caner Erkin değerli oyuncular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor