| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 05 Şubat 2023 22:53 Güncellenme tarihi: 05 Şubat 2023 23:12

Trabzonspor'da Abdullah Avcı’dan moral bozan açıklama “Gerçekçi konuşmak gerekirse…”

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Galatasaray karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, "Biz bundan derslerimizi çıkarıp ona göre değerlendirme yapacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 2-1 yenildi. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Galatasaray yüksek bir enerjiyle oynayan bir takım. Geçen sene bizim yakaladığımız bütün tribününde, camianın da ortak olduğu, bazen dönen maçı da çevirebilen, içi sahada arzulu, baskılı oynayan bir takım, çok riskler de alan bir oyun kimliği var. Bizim için iki şey vardı. Rakibe doğru şekilde baskı yapabilmek. Rakip baskıyı kırdığında da nereye yönlendireceğiz, ondan sonra çıkan fırsatları sonlandırıp kazanmak istiyorduk. 10. saniyede istediğimiz gibi baskı yapıp, sonrasında baskıların devam ettiği, tercihleri yanlış yaptığımız bir oyun vardı. Galatasaray ilk yarı çok oyuna giremedi. İlk yarıda eşitlik vardı. İkinci yarıya girerken kazanmak için merkezde daha fazla boşluk veriyorduk. İkinci yarıda oyuna giremememizin sebebi erken kaybettiğimiz, çok basit toplardan rakibin üzerimize gelip bir şekilde sonuçlandırması. Rakip oyuncu enine doğru gidiyor. Penaltı oldu, arkasından rakip 3’ü de bulabilirlerdi. Son bölümde 4 pozisyon bulduk. Oyunu ikinci yarı olarak eleştiriyorum. Galatasaray, şampiyonluk adayları, bizler dahil o rakiplerine karşı kazanmıştır. Okan hoca ve ekibine başarılılar diliyorum. Bizim adımıza gerçekçi konuşmak gerekirse, lig olarak ciddi bir şekilde uzaklaştık gibi duruyor. Önümüzde Türkiye Kupası ve Konferans Ligi var. Önümüzdeki hafta içeride 3 maçımız var. Ligde de kazanarak devam etmek isteyeceğiz. Taraftarımız buraya geldi. Bize o pozitif destekleri versinler. Biz yarışacağımız hedeflerde en azından bir tanesini doğru şekilde yakalamak istiyoruz. Rakibi tebrik ediyoruz. Biz bundan derslerimizi çıkarıp ona göre değerlendirme yapacağız" diye konuştu.

Şampiyon olarak tamamladıkları geçtiğimiz sezonki durumu Galatasaray’ın yaşadığını söyleyen Avcı, "Bugün Türkiye Ligi de dahil Avrupa’da da geçen sene şampiyon olan takımlar süreç benzer süreçler yaşıyor. İtalya, Hollanda, Portekiz Ligi aynı. Uzun süre sonra şampiyonluğu yakalandıktan sonra ister istemez enerji boşalmalarının, herkesin nasıl başarı da üstüne alabiliyorsa, başarısızlıkta da üstüne alabileceği içindeki detaylar var. Ben bundaki detaylar da kendimi ve ekibimi de sorguluyor. Geçiş süreci kolay olmadı. Herkesin her sene şampiyon olamayacağı ama doğru organizasyonun teknik olarak yapılmasını gerektiğini her zaman ifade ediyorum. Herkes nasıl alıyorsa ben de üzerime alacağım" şeklinde konuştu.

"Djaniny ile yollarımız ayrıldı"
Maç kadrosunda yer almayan Djaniny için ise Abdullah Avcı, "Bugün aslında 11'de başlayacaktı. Mevkiisel olarak sıkıntımız var. Dorukhan’ın, Visca’nın sakatlığı var. Djaniny bizim için çok değişik bölgelerde kullandığımız bir oyuncu. Özel ve yetenekli bir oyuncu. Geçen sene şampiyonlukta önemli katkılar sağladı. Son gün gitmek istediğini çok vurgu yaparak ifade etti. Ben de teknik olarak doğru olmadığını söyledim. Kulüp menfaatleri doğrultusunda böyle bir karar verildi. Yollarımız ayrıldı” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (31)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
hik
3 yıl önce

sağlık olsun.bari şimdi adam gibi üstüne koyarak asılın şu avrupaya.

Y
Yeter be
3 yıl önce

Çok konuşup konuyu saptırmak da ustalaşmış Avcı bunlar iyi günlerin içsaha mağlubiyetleri başladığında ne diyeceksin. Oyunda eniyi oynayanları çıkarıp, mağlubiyete bahane mi bulduğunu sanıyorsun.

A
Ali Başkan
3 yıl önce

3 sene oldu senin süren doldu yeter artık AVCI artık İSTİFA artık ISTİFA!

3 yıl önce

Neden Moral bozan acıklama ?? sadece ve sadece doğruları söylemekle büyük hedefe ulaşılır !!

A
Ali Başkan
3 yıl önce

Abdullah hocam, bizler bu büyük camianın neferleri olarak 'geçiş süreci' kasım ayından sonra' 'taraftarlardan ve camiadan özür diliyorum' gibi rutin ve klasik kelimelerle bizlere gelme... Artık yeter diyoruz! Unutmayınız ki Istifa etmek bile bir erdemliktir...

Tüm Yorumlar (31)

H
hik
3 yıl önce

sağlık olsun.bari şimdi adam gibi üstüne koyarak asılın şu avrupaya.

Y
Yeter be
3 yıl önce

Çok konuşup konuyu saptırmak da ustalaşmış Avcı bunlar iyi günlerin içsaha mağlubiyetleri başladığında ne diyeceksin. Oyunda eniyi oynayanları çıkarıp, mağlubiyete bahane mi bulduğunu sanıyorsun.

A
Ali Başkan
3 yıl önce

3 sene oldu senin süren doldu yeter artık AVCI artık İSTİFA artık ISTİFA!

3 yıl önce

Neden Moral bozan acıklama ?? sadece ve sadece doğruları söylemekle büyük hedefe ulaşılır !!

A
Ali Başkan
3 yıl önce

Abdullah hocam, bizler bu büyük camianın neferleri olarak 'geçiş süreci' kasım ayından sonra' 'taraftarlardan ve camiadan özür diliyorum' gibi rutin ve klasik kelimelerle bizlere gelme... Artık yeter diyoruz! Unutmayınız ki Istifa etmek bile bir erdemliktir...

M
Mavi
3 yıl önce

YAW HOCA BIRAK HİKAYEYİ GESE ÖVMEYİ ÖYLE İDDALI TWİT ATIYORSAN TAKIMDA İDDALI OYNAR, FORMSUZSUN OYUN ANLAYIŞI YOK TAKTİK YOK BİR HALT YOK, YAW YARDIMCI AL YANINA DANIŞ BELLİ HOCA YILMIŞSIN FORMSUZSUN DOGRU KARAR VERMİYOR HAMLELER BERBAT ,TS HER DEPLASMANDA KAYBETMEZ HOCA OLMUYORSA GİT BAŞKAN LA KONUŞ GİİDERSEN SONRA TEKRAR TS DA TD OLURSUN AMA HOCA BÖYLE OLMAZ HER DEPLASMAN REZİLLİK TS DA NORMALLEŞTİRELEMEZ

A
Ali Başkan
3 yıl önce

Hocam takım Şampiyon olduğu sezonun 2.yarısı dahil tam 1,5 senedir futbol oynamıyor, sizler teknik ekip olarak sahadaki futbolu okuyamiyorsunuz ve sahada ruhsuzlar ordusu dökülüyor, teknik ve taktik anlamda ne yaptığını bilmeyen maç bitse de gitsek diyen futbolcular var sahada, teknik ekipte Egemen Korkmaz gittiği günden beri defans hiç toparlanmadı! Sahiden bunları sizler görmüyormusunuz teknik ekip olarak?

M
M.M
3 yıl önce

Hocam iyi anlatıyordun daa... Ümraniye spor kupa maçına yedek ağırlıklı çıktın tek umudumuz kupada bile yanlıştan son anda döndün..bazan böyle yanlışlar yapıyorsun.. Sanki kredin bitiyor. Biraz dikkat

B
bab
3 yıl önce

isdifa et en iyisi olur derim nafile vakit gecirme

E
Erdem
3 yıl önce

Djaniny yi iyi bir şekilde uğurlayın gitsin adam, yolu açık olsun. Atatürkün bir sözü var istikbal göklerdedir diye, futbolda da istikbal gençlerdedir. Öncelikle kaliteli gençleri seçin sonra da gerekli süreleri verin. Bence hedef sadece iyi futbolcu transferi olmamalı, en iyi Antrenör Transferi de kulüp hedefinde olmalı. Zaten alınan gençler hatalarını düzeltmeye başlarlarsa 10m€ üzeri mutlaka kendilerine kulüp bulular ama en önemlisi Avrupa hayali değil, Trabzonspor formasıyla Kupa Kazanma Hayali kurmaları.

P
parselasyon
3 yıl önce

değerli taraftarlar ne değişti .bayraklarını alıp bu tipsizin kapısına gidip hocam ne olur kal diyenler ağlayanlar ne oldu.ne değişti.adamın umrundamı gördünüzmü .süt kupası ve avrupa kupası hedefiyle yola devam edecekmiş.istifa etmez çok beklersiniz.kovulmadıkça gitmez.şimdi onunla sözleşme imzlayan ertuğrulla beraber ödersiniz tazminatını.rezil bir futbol.koş koş koş koş .futbolcular futbolu unutmuş.onlarda ne oynadıklarının farkında değil.ah trabzonum

B
Boksör 61
3 yıl önce

Lig bitti sen halen daha ders çıkaracaksın ALLAH seni bildiği gibi yapsın yeter çek git bu sehirden

D
dominant yaralı
3 yıl önce

hocamıza yardımcı olalım ne oynadığımız belli değil ama olacak sanki.biraz daha dayanın.hocamıza şapka yakışmış.cildine dikkat et hocam çok soğuk.sağlık olsun.bol köpüklü traş fotolarını bekliyoruz.ertuğrul tvit atmadımı.aslında hep atardı.turkiyenin morinyosu avcı hocamızı yedirmeyiz.fener de bir yandan hocamızı elimizden almaya çalışıyor.üç yıl daha bizde boşuna hayl kurmayın.

C
CAPT,M,D,
3 yıl önce

İKİ TAKIM ARASINDA OYUNCU BAZINDA KALİTE FARKI VAR,SAYIN AVCI İLE BU İŞİN OLMAYCAĞINI ZATEN HERKES BİLİYOR,

Özgür ata
3 yıl önce

Şu kazma larsen’i seyrettikçe serkanasan’ı bile arar olduk, gbamin, peres,larsen,bardi, bartra,eren, trezeguet ve bozok’u paketleyin gitsin

M
M.ş
3 yıl önce

Trabzon yapmış olduğu transferler geldiğinde bir kaç hafta oynuyor sonra kim oyuncuları çalıştıracak ki hoca bir dur ve düşün yazık bu taraftara

M
Mustafa
3 yıl önce

Senden iyi hikaye yazarı olurdu lig yarıyı geçti senin takıma ne oynattığı belli değil surudeki koçlar gibi takımda adamlar bir biri ile çarpıştı bu ne rezillik hoca sana transfer yapanlar çöpleri almışlar bir gomex uğraşıyor suç senin değil şov yapan başkanda

B
Bırak Git
3 yıl önce

Bırak git Allahını seversen milletle dalga geçmeyi de bırak. Geçen sene şampiyon olan takıma alınacak futbolcu Lahtimi'mi olmalıydı ne anlatıyorsun sen

E
envr yldrm
3 yıl önce

Avcı sen korkak zavallı bi kişiliksin geldiğinden beri bir tane oyuncu yetiştiremedin aldığın gençleri de körelttin sağa sola verdin dünkü maça gelince skandal kadro seçimin skandal oyuncu değişiklerin oynayan futbolcuları dışarı aldın oynamayanları oyunda tuttun.Bütün trabzonspor taraftarlarının gururunu kırdın kredin tükeniyor dikkat et trabzonspor taraftarı başakşehirin ibb nin birkaç toplama taraftarına benzemez yanlışı hiç sevmez akıllarıyla dalga geçen hastalıklı kişileri bir anda siler haberin olsun abdullah avcı.

T
TS61
3 yıl önce

@hik güldürme insanı bu futbollamı bu hocaylamı? Avrupada başarısı sıfır

T
Ts 61
3 yıl önce

TRANSFER AKLI KİMSE MENEJER VS KULUBE KAZIK ATTI TRANSFERLER DE 2.AFOBE BAKER DÖNEMİ TS UN ÇIKIŞI BASİT TREZG BATRA BARDHİ GBAMİN LARSEN MAXİ YUSUF KESİNLİKLE SALMALI YA ŞİMDİ VEYA SEZON SONU... PERES DENSWİL HUGO EREN SİOPİS BAKA ÖMÜR UGURCAN DORUKHAN VİSCA YA EK OLARAK YENİ AKILCI UYUMLU TRANSFERLER ŞART YAW ŞU TREZG VASATINA 3.5 EURO VERECEGİNE SOLBAKKEN ALINIRDI AYNI PARAYA ROMA YA GİTTİ , MAXİ YERİNE DOBYNK , BATRA YERİNE 2 EURO YA BOYATA ALINIRDI YAW BUNLAR PARA EDİYORSA SAT YÖNETİM OLMAZ BÖYLE

T
Trabzonsporlu
3 yıl önce

Utanmaz terbiyesiz. Futbolu geçtim, top oynamayı ve koşmayı bile bilmeyen oyunculara milyonlarca euro para verdirdin. Trezege denen adam koşarken önündeki adama çarpıyor. Aldırdığın topçuların hepsi 1 tane Nwakaeme etmiyor. Yazıklar olsun sana.

K
kjgkgk
3 yıl önce

hocam konuşacak bişey yok,gereksiz oyuncuları gönder gencleri oynat..

I
ismail
3 yıl önce

@Trabzonsporlu öyle veya böyle geçen yılki takım tamamen dağıldı, sağ bekin ortalayıp sol bekin gol attığı zamanları gördük biz. çok yazık

H
HK07
3 yıl önce

abdullah avcı bu sene ne zaman kendi takımına inandi ki adam her fırsatta takım kötülüyor sanki takımı ben kurdum şampiyon olan takımdan 11 kişiyi ben gönderdim yeter be kardeşim burasu trabzonspor yapamıyorsan tazminatsız bir şekilde onurunla defolur gidersin her maç sonunda trabzonsporu yerindibine sokma gs bize 1 avans vererek yendi ayıptır be

S
SOTKA
3 yıl önce

@dominant yaralı GELİR GELMEZ KADROYU BU TAKIMI BEN Mİ YAPTIM DE ERTUĞRULLA BAŞKAN YEMEYE ÇALIŞ..NİCE BAŞKAN ADAYLARI ÇIKMIŞTI HATIRLA..PERIARAYI TEREYAĞINDAN KIL ÇEKER GİBİ YE SONRA A.PARMAĞI AT TARAFTAR ÖNÜNE YEDİR HAİN DAMGASI SONRA DE TRABZON ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKMALI..A.ÖMÜRÜDE YIYECEKTİ TRABZONLU YERLİ İSTEMEZDİ HABER UÇURURLAR ABİLERİNE DİYE...PANDEMİ ISTANBUL TAKIMLARI KÖTÜYKEN TIRSAKİ KORKAK TOPLA BALINA ŞAMPİYON UZULDUM Kİ TARİHE GEÇTİ...BU SENE BU PISIRIK TOPLA OLMAYINCA BAŞLADI HAİN VAR DEMEYE...HAİN VAR DEDİĞİNDE GIKINI ÇIKARTMAYAN YEREL BASIN VE SÖZÜM ONA TRİBÜN LİDERLERİ..LA HAYDEEE NE DİYSİN LA BURASI TRABZON NE HAİNİ DEMEDİĞİNİZ GÜN ZATEN BU ÇAKMA FERGUSONA TESLİM OLDUNUZ..

O
Osman
3 yıl önce

Abdullah Avcı kim bu adam tarihte başarısı ne .Trabzonda Başakşehirde Beşiktaşta Angilde Dingilde.Hep boş laflar.Dünkü eser senindir Lahitmi kimki 11 de kadroya alıyorsun.Sana defalarca yazıyoruz 1461 forvet al oynat.Gbamin treze bunlar topçumu.Artist bunlar .Bence sen en kötü hocasın.Taktiği olmayan korkak bir hocasınİtirazın varsa sende yaz okuyalım.Yönetim böyle hocanızla beraber yuvarlanın gidin.

Y
yasar
3 yıl önce

@Ts 61 tespitleriniz doğru , avcı ve bu kadar çöpten nasıl kurtuluruz bilemiyorum. Bu kadar vasat isme bu kadar para nasıl verilir anlamıyorum.

S
SOTKA
3 yıl önce

@parselasyon KAPISIN ÖNÜNE GİDİP BU ŞEHİRDEN HAİN ÇIKMAZ DİYEMEYENLERİN MENFAATİ NEYDİ ACABA

S
S AYGÜN
3 yıl önce

Abdullah Avcı şampiyon kadroyu dağıt onüç boş transfer yaparak bir enkaz yarattın eserinle öğün

E
Erdem
3 yıl önce

Geçen sezon örnek olabilir. Geçen sezon GS ligde çok başarısız iken, Avrupada gayet iyi bir performans sergiledi. Böylelikle Marcoayu 14m€ gibi edere sattı adamlar. Biz de Avrupada Baseli eleyip devamını da getirebilir isek hedeflenen bonservis ücretlerine futbolcu satabiliriz belki. Gitmek isteyenler de muradına ererler....