Abdullah Avcı yargı dağıtıyor!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, eski takımlarına karşı aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine topladı.

Abdullah Avcı yargı dağıtıyor!

Haber61 Spor Servisi - Süper Lig’in 22. Haftasında Trabzonspor İstanbul’da Beşiktaş’ı 2-1 yenerek teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde yükselişini sürdürdü.

Böylelikle Abdullah Avcı, Başakşehir’den sonra Beşiktaş’ı da yenerek eski takımlarına karşı üstünlük kurmayı başardı.

ÖNCE BURUK’LU BAŞAKŞEHİR SONRA YALÇIN’LI BEŞİKTAŞ

Trabzonspor’a büyük bir çıkış yakalatan Teknik direktör Avcı, ilk olarak hafta içerisinde Süper Kupa’da eski takımı Başakşehir’le karşılaştı. Kendisinin yerine göreve gelen Okan Buruk’un takımını 2-1 mağlup etmeyi başaran Avcı hem kupayı aldı hem de yıllarca görev yaptığı eski takımını mağlup etti.

Bu maçtan 4 gün sonra deplasmanda Beşiktaş ile oldukça kritik bir maça çıkan bordo mavililer rakibini yine 2-1 ile geçerek zirveye doğru yürüyüşünü sürdürdü. Bu sonuçla teknik direktör Abdullah Avcı hem tartışmalı şekilde gönderildiği eski takımı Beşiktaş’ı hem de yine kendisinin yerine göreve başlayan Sergen Yalçın’ı mağlup etmeyi başardı.

Abdullah Avcı Beşiktaş maçı sonrasında yaptığı açıklamada da “Mesleki anlamda güzel günler yaşıyorum. Başakşehir’i yenip kupayı aldık, Beşiktaş’tan ayrılışımın 377. Gününde Beşiktaş’ı yendik. Bunlar futbolun içerisinde. “ ifadelerini kullandı.
Öte yandan Avcı, Trabzonspor’un başında ligde çıktığı 13 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor’a penaltılarla elenen bordo mavililer Süper Kupa’da ise kazanan taraf oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor