Abdullah Avcı: Oyun olarak tur atladığımızı düşünüyorum

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Oyun olarak tur atladığımızı düşünüyorum

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi Play-off karşılaşmasında Kopenhag ile karşılaştı.

Karşılaşma sonrasında konuşan Teknik direktör Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı:

Ben oyunla ilgilendiğim için skoru alamamış ama oyun olarak tatmin olmuş biri olarak gidiyoruz iki tarafa da dalgalı bir şekilde gitti. İkinci yarı dominant oyunu oynadık Rakibi ceza sahasına ittik. Porsiyon üretmede pozisyonlarda bir sonraki maç için iyi sinyaller verdik. Rakibin en güçlü tarafı şiddetli baskı ve faul yapması. Biliyorduk. Ben bugün oyun olarak tur atladığımızı düşünüyorum. Bunun karşılılığını ikinci maçta alacağımızı düşünüyorum. Tacı dahi her alanı doğru değerlendirmesi umuyorum. Taraftarımız mutlu olsun. İkinci maçta gruplara kalacağımızı düşünüyorum. Ekip halinde çalışıyoruz. Oyunun her alanını planlıyoruz. İki ayaklı bir maç. Duygularımızla hareket edemeyiz. Zaman zaman oyuncunun duyguları vardır. planlara sadık kalmaları lazım. Bu kadar şiddetli baskı yapan rakibe karşı doğru oynadık . Antalyaspor maçına hazırlanacağız. Sonra içerde oynayacağımız maça odaklanacağız. Taraftarımızla şampiyonlar liginde beraber olmak istiyoruz. 
Bartra bize dün katılı. Bütün verilerini kulüplerden alıyoruz. Djaniny en değerli oyuncularımızdan biri ben oyundan memnunum iyi mesajlar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor