Abdullah Avcı Adana Demirspor'a kilitlendi

Trabzonspor'da Abdullah Avcı gözünü Adana Demirspor'a dikti.

Abdullah Avcı Adana Demirspor'a kilitlendi

Parolayı ‘5 günde çifte zafer’ olarak belirleyen Trabzonspor, kupa virajını kayıpsız geçti. Cumartesi günü deplasmanda oynanacak zorlu Adana Demir maçı öncesi moral bulan Bordo-Mavililer, üst üste ikinci galibiyete kilitlendi. Teknik direktör Abdullah Avcı, “Kupada final için ilk adımı attık. Sırada lig var. Adana’da da 3 puanı alıp, hedefe ulaşacağız” sözleriyle takımına seslendi. Trabzonspor hafta sonu şampiyonluğunu ilan edebilir...

Ligde çıktığı son 4 maçta kazanamayan ve şampiyonluğu erteleyen Trabzonspor , Türkiye Kupası’nda hayata döndü... Yarı final ilk maçında Kayserispor’u son dakikalarda bulduğu golle 1-0 deviren ve 10-12 Mayıs tarihlerinde Kadir Has Stadı’nda oynanacak rövanş öncesi avantajı kapan Bordo-Mavililer, ilk hedefine ulaştı. Hafta başında ‘5 günde çifte zafer’ olarak parolayı belirleyen Fırtına, şimdi tamamen Adana Demirspor karşılaşmasına odaklandı.

‘Bir an önce bitireceğiz’

Bordo-Mavililer, zorlu deplasmanda kazanıp şampiyonluk ateşini yakmak istiyor. Kupa maçındaki yüksek konsantrasyonlu oyun ve galibiyet için takımını kutlayan teknik direktör Abdullah Avcı’nın, “Final yolunda ilk adımı attık. Rövanş için vaktimiz var. Artık lig şampiyonluğuna odaklanacağız ve bir an önce bu işi bitireceğiz. Adana’da 3 puanı alıp, hedefe ulaşacağız. Size güveniyorum, baştan sona müthiş götürdüğümüz sezonu çifte kupayla tamamlayacağız” dediği öğrenildi. 

Fener yarın takılırsa...

Trabzonspor’a kalan 5 haftalık periyotta 4 puan şampiyonluk için yetiyor. Ancak yarın Fenerbahçe ’nin Rize’ye deplasmanda takılması durumunda, Adana Demirspor karşısında alınacak galibiyet işi bitirmeye yetecek. Bu durumda Karadeniz ekibi, lig tarihinin en erken şampiyonluğunu kutlayacak. Sarı-Lacivertliler’in 11 puan önünde zirvede yer alan Trabzonspor, söz konusu senaryonun gerçekleşmemesi halinde bir sonraki hafta taraftarının önünde Antalyaspor’la şampiyonluk maçına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler