Trabzonspor'da 31 Ocak’taki Beşiktaş derbisinde adalesinden sakatlanan Abdulkadir Parmak’a yoğun tedavi uygulanıyor.
Başarılı orta saha oyuncusu henüz antrenmanlara başlayamazken, Gaziantep FK karşılaşmasının ardından takıma katılması bekleniyor. Forma rekabetinde geride kalmak istemeyen Abdulkadir, sonraki hafta oynanacak Başakşehir mücadelesinin 21 kişilik kadrosunda yer alabilir. Bu konudaki karar, önümüzdeki hafta içi verilecek.
Abdülkadir Parmak'ta son durum
Abdülkadir Parmak'ın tedavisi sürüyor
Tüm Yorumlar (6)
AntiParmak
5 yıl önceBu adam bu takıın orta sahasında artık oynayamaz bence. Bunun jenerasyonunda iyi olan Yusuf gitti, Ömür sakatlanmasaydı çok yüksek mebleağlara talipleri vardı. Uğurcan da aynı yüksek ücretlere talipleri vardı. Yani sözüm o ki iyi olanlar talepden belli buna talip olanı hatırlamıyorum.
Hakan
5 yıl önceFlavio - Baker - Yunus - Berat - Bakasetas bunların hepsi iyi oyuncular Abdülkadir gelse de olur gelmese de. Artık orta saha problemimiz kalmadı. Problem sağ bekte ve kanatlarda.
Osman
5 yıl önceFener maçına yetişmesi lazım inşAllah iyileşir de alternatiflerimiz artmış olur
Ercan
5 yıl önceGit işine ! Antiparmak mış. Nasıl bir beyin var sizde çok merak ediyorum.
Holalı
5 yıl önceBu adam idman yapmayı sevmiyor zoraki idman yapıyor o yüzden sürekli sakatlanıyor
Fanatik 60
5 yıl öncePARMAK asitleri .golleri .sutlari .pres ve ikili mücadelesi .defansa ve ofansa yardımı fizik gücü ve ayakta kalıp yikilmamasiyla dünya çapında bir yıldızıdır yokluğu nasıl da ortaya çıktı.