Abdülkadir Parmak: Taraftarlar galibiyetin tadını çıkarsınlar

Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor’u tek golle geçti.

Abdülkadir Parmak: Taraftarlar galibiyetin tadını çıkarsınlar

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 16. Haftasında deplasmanda Konyaspor’u 1-0 mağlup eden Trabzonspor’da Abdulkadir Parmak Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Parmak “Öncelikle Yusuf kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Maça gelirsek ilk yarıda çok iyiydik pas oyunumuz iyiydi golü de bulduk. İkinci yarıda istediklerimizi yapamadık, Konyaspor oyuna ortak oldu. Bugün iyi oynadığımı ev gayet iyi bir futbol ortaya koyduğumu düşünüyorum. Oynayıp oynamamam çok önemli değil, takımın başarısına birazcık etki ediyorsam ne mutlu bana. Denizli maçı bizi de şok eden bir maçtı. Şampiyonluk yolunda böyle maçlar olur, bir maçla yelkenleri indirmemek lazım. İnşallah son maçı da kazanmak istiyoruz.” Dedi

Taraftarın oynanan oyundan memnun olmadığı sorulan Abdulkadir Parmak “Trabzonspor taraftarı daha çok gol ister, tamamen hükmetmek ister. Bazı maçlarda galip ayrılmak daha önemli. En önemlisi de galibiyet bence, bunun tadını çıkarsınlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor