| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 29 Ekim 2020 08:56

Abdulkadir Parmak güçlü dönüyor

Trabzonspor'un yıldız ismi Abdulkadir Parmak güçlü dönüyor.

Son testleri negatif çıkan ve izolasyon sürecini tamamladıktan sonra hafta başında antrenmanlara başlayan Abdulkadir Parmak, beklenenden hızlı döndü.

Başarılı orta sahanın fiziksel anlamdaki iyi görüntüsünün sırrı ise evde bireysel çalışmalar yapmasında saklı. İzolasyon sürecinde kulübün verdiği ekipmanlarla özel antrenmanlar gerçekleştiren başarılı orta saha, Kasımpaşa maçında ilk 11’de oynamaya hazır. Bordo-Mavililer, Abdulkadir’in dönmesiyle beraber orta sahada ideal dizilişe ulaşacak ve tercih edilmesi halinde Baker-Flavio-Parmak üçlüsü birlikte görev yapacak. 

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

E
Erdem
5 yıl önce

Parmak kendini toplar milli formayı da daha sık giyerse çok güzel olur. Aslında Şenol Hoca kadroya neden almıyor anlamak mümkün değil. Bu arada 3 tane 8 numara pozisyonunda adamımız var. Bu sayı yeterli değil, madem 6 numara oynatmıyoruz, Trondsen hariç 5 tane 8 numara mevkiinde oynayan futbolcumuz olmalıydı.

T
Taka61
5 yıl önce

Hocanın bu sistemde başarılı olmaz yumuşak ortasaha kesinlikle bu takıma 6 numara pozisyonu oyuncusu ihtiyacı var genc AHMETCAN fizik çabukluk ve topu oyuna sokması ile orayı doldurur

F
Fanatik. 60
5 yıl önce

TAKA 61 kardeşim sana katılıyorum .Az sahne aldığı için çoğumuz tanımıyor bile AHMET CAN medya ve bizim taraftar yüzünden balon gibi sisirilerek ne oldum delisi hâline gelen diğer ikisi ......gibi havalanmazsa büyük bir STAR olacak InşaAllah .Unutmadan Newton görebilirse. .

T
Taraftar
5 yıl önce

Hadi Abdülkadir yine eski günlerdeki gibi canını dişine takarak oyna ve takimi ateşle.sana güveniyoruz...

A
Ati
5 yıl önce

11 de fazla yabancı oldu ocakta yerli sol bek ve bir orta sahaya futbolcu alınmalı ki rekabet artsın