Türkiye'de koronavirüsü salgını nedeniyle 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu için 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasak bu gece 00:00'den itibaren başladı.
Karar sonrası yasağın uygulanacağı şehirlerde insanlar fırın ve bakkallara akın etti. Bu akın sırasında ise bazı yerlerde gerginlikler hatta kavgalar yaşandı.
Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Abdülkadir Ömür de sosyal medya hesabından yaptığı imalı paylaşımla bu yaşananlara göndermede bulundu.
Abdülkadir Ömür paylaşımında "Kuran'ın iki kapağı arasındakileri defalarca okudum. 90 yerde Allah'ın rıska kefil olduğunu tek 1 yerde ise şeytanın insanı fakirlikle korkutacağnı gördüm. Ne yazık ki insanlar, Rabbinin 90 yerdeni vaadini unutup şeytanın bir yalanına kanıyor" ifadelerine yer verdi.
.
Tüm Yorumlar (10)
Murat koc
6 yıl önceMuthis bir cocuk
oflu
6 yıl önceadamsın,,,,,,ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN,,,,KÜÇÜK DEV ADAM.
Tt
6 yıl önceHala olayın farkında değilsiniz cahiller
Baloglu
6 yıl önceBal bal
muhammet yazici
6 yıl öncemaşaALLAH kardesime
Öztürk
6 yıl önceAllahım kimseyi bugünlerde aklın dan zay eylemesin
analist_61
6 yıl öncegüzel dedin. ama atladığın önemli bir nokta var; evinde 2-3 çocuk var, rezervin yok. kıt kanaat yaşıyorsun. devlete de güven kalmamış zaten. nasıl panik yapmasın bu insanlar. herkes senin gibi tuzu kuru mu kardeş?
şenol
6 yıl önceRabbim daima yanın da olsun güzel kardeşim. Olayı ne güzel özetlemişsin ağzına sağlık.
ICH
6 yıl önceAdamlar arayın getirelim diyor, daha ne diyecek. Kendisi gidip alınca, bedava mı alıyor. Bu günleri de önceden düşünecektik, herkes lüx, hava peşine düşmüş, zengini fakiri. Gözler telefonda face de akıllar havada. Alın size bol bol zaman, sabah akşam bakın. Bu virüs bu gün geçsin, herkes kaldığı yerden tam gaz devam. Bilmem ne olacak bu halimiz.
analist_61
6 yıl öncebirbirinin üstüne binip ekmek alma yarışına girmeyi savunmuyorum. sadece konuyu ilahi boyutta ele almaktan ziyada ülkenin ve malesef bilinç noktasında geri bırakılmış insanımızın gösterdiği refleksi doğru değerlendirip benzer hataları yaşamamak adına değerlendirme yapmak gerekir diyorum.