Abdülkadir Ömür şampiyonluk anını anlattı: Bayılacak gibi olunca bıraktılar

Trabzonspor'un yıldızı Abdulkadir Ömür şampiyonluk anını anlattı.

Abdülkadir Ömür şampiyonluk anını anlattı: Bayılacak gibi olunca bıraktılar

Trabzonspor, Hatay deplasmanından 1 puanla dönüyor.

Karşılaşma sonrası futbolcular Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundular.

Karşılaşma sonrası konuşan Abdulkadir Ömür "Alkışlar içinde sahaya çıkmak çok gurur verici bir şeydi. Jestleri için çok teşekkür ediyoruz. İnanılmaz bir sezon yaşayacağımızı sezon başından itibaren biliyorduk. Sezon başından hocamız bize söylemişti şampiyon olacağız diye. Sadece takıma arkadaşı olmadık aile olduk. Ne kadar birbirimize bağlı olursak performansımızı yukarı çıkaracağımızı biliyorduk. Birimiz düştüğünde diğeri elinden tutup kaldırdı. Ben de düşenlerden oldum. Herkes bana destek oldu. Tarihe adımızı yazdırdığımız için çok mutluyuz. Bu topraklardan çıkıp adımızı tarihe yazdırdığımız için çok gururlayız. 2010-11’de futbolcu abilerimizin önündeydik buralara kadar geldik. Umarım bu şampiyonluk gelecek şampiyonlukların da habercisidir. Umarım üst üste şampiyonluklar gelebilir." ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonrasında yine Haber61 mikrofonlarına konuşan Murat Cem Akpınar, Tuncay Lakot'a Abdulkadir Ömür'ün kutlamalar sırasında bayıldığı bilgisini verdi.

Murat Cem'den tüyoyu alan Lakot Abdulkadir Ömür'e o anı sordu "Kutlama sırasında taraftarlar sahaya girince hakeme sorduk kaç dakika kaldığını dönüp taraftalar elimize dışarı çıkarmaya çalıştık. Maç bittikten sonra direk Erce ağabeye atladım ben. Sakın beni bırakma dedim. Sonra bir anda koptuk birbirimizden. Sonra bir baktım biri boğazımdan tuttu biri kramponumu çıkardı. Bayılacak gibi olunca ciddiye alıp bıraktılar beni. Ama bir kutlama yapacağız taraftarlarımız bize izin verirse. O hissi sahada yaşamak istiyoruz.  Hayalimiz seneye de şampiyonluk."cevabını verem Abdulkadir Ömür neşeli anlar yaşanmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor