Abdulkadir Ömür: "Elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Trabzonsporlu futbolcular Jose Sosa ve Abdulkadir Ömür Antalya kampında düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Abdulkadir Ömür: "Elimizden gelen her şeyi yapacağız"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonsporlu futbolcular Jose Sosa ve Abdulkadir Ömür açıklamalarda bulundu.

Kampta çok mutlu olduğunu belirten Abdulkadir Ömür, "Hem Trabzonspor'dan hem de 1461 Trabzon'dan 19 oyuncuyla kampa geldik. Özellikle ortak arkadaşlarımızla beraber burada olmamız hayaldi. Çok mutluyuz ve elimizden gelen herşeyi yapacağız dedi.

Liverpool'dan gelen teklif hakkında konuşan Abdulkadir, "Liverpool çok önemli bir kulüp ama Trabzonspor'dan başarı elde etmeden gitme gibi bir durumum yok. Tabii bu konular kulübümüzün ilgileneceği meseleler. Kulübümüz 'git' derse gideriz, 'kal' derse kalırız." ifadelerini kullandı.

"İNİESTA'YI ÖRNEK ALIYORUM"

Çocukluğumdan beri Andres İniesta'yı örnek alıyorum. Taraftarlarımız beni Messi'ye benzetiyor. O dünyanın en iyi oyuncusu tabi ki o kadar olamayız. Hayalim önce burada başarılı olmak sonra Avrupa'ya gitmek."

Kampın iyi gittiğini söyleyen Abdulkadir, "Burada kampımız devam ediyor. Medipol Başakşehir maçından önce Balıkesirspor maçımız var. Maç maç gidiyoruz. O maçta da iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Evet genç bir takımız ve elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Göze zevk veren futbol oynamaya başladık ve sonuç almaya başladık. Taraftarlarda bir havaya büründüler umarım onlar da bizi yalnız bırakmayacaklar.

Abdulkadir, Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması hakkında, "Burak ile abi-kardeş olduk. Trabzonspor'dan gitmedi pek bir etki etmedi. Biz dışarıda abi-kardeş olarak devam ederiz." sözlerini ifade etti.

"BİZE GÜVENSİNLER..."

"Fenerbahçe maçından sonra da hatırlatmak istemiştim. Biz altyapıdan gelen oyuncular olarak Trabzonspor için elimizden geleni yapacağız. Bize inansınlar ve güvensinler. Zaten onlar bizim arkadaşlarımız. Yine aynı şekilde kampta oturuyoruz ve eski günleri yad ediyoruz. 19 altyapı oyuncusu ile kampa gelmek kolay bir iş değil ki Trabzonspor böyle bir adım attı. Bizler her zaman 'Kaybetmeyi sevmeyen kazanmayı isteyen bir ruha sahibiz. Umarım sahadaki oyuncu sayısı daha da fazla olur."

Sahadaki poziyonu hakkında konuşan genç oyuncu," Milli takımlarda 6 - 8 -10 numaralarda oynadım. Bizim yer seçme gibi bi şansıımız yok. Uzun zamandır sağ açıkta oynuyorum. Şuanda sağ açıkta iyi olduğumu düşünüyorum." dedi.

Sezonun ilk yarısında atılan en golün sorulması üzerine Abdulkadir, Jose Sosa'nın Fenerbahçe ağlarına gönderdiği golü beğendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor