Trabzonspor yardım tırı yola çıktı

Trabzonspor, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere TS Club ürünlerini gönderdi.

Trabzonspor, Kahramanmaraş merkezli iki depremden etkilenen bölgelere TS Club depolarında bulunan ürünlerin sevk edileceğini açıklamıştı.

Seferberlik ilan eden bordo mavili takımın yardım tırı yola çıktı. O anlar Haber61 TV ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, yardımın gönderilmesi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yaptığı konuşmada Trabzon’da şu ana kadar 26 tırın yola çıktığını belirtti.

Vali Ustaoğlu “Trabzon olarak kardeşliğimizin pekişmesi adına seferber olduk.”

Trabzon’dan 26 tır yola çıktı. İlçelerimiz işadamlarımız sivil toplu örgütlerinin katkılarıyla. Giyim gıda maddeleri ile tırlarımız yola çıktı. Burada da Trabzonspor’umuzun deprem bölgesi için hazırladığı 2 adet tırı yola yollayacağız. Tırımızın biri su olarak o bölgeye yollayacağız. Diğer tırımızda da kış şartlarında lazım olacak giyim maddesi olan tırımız. İnşallah yaralarımızın sarılması noktasında Trabzonspor’un yardımcı olması mutlu ediyor. Yaralılarımıza Allahtan şifa diliyoruz. Ölenlere de başsağlığı diliyorum.

Endüstri meslek Lisesindeki öğrencilerimiz günlük 15 bin ekmek üretip deprem bölgesine yollayacağız.

Trabzonspor Genel sekreteri Ömer Sağıroğlu “Millet olarak biz bunu altından kalkarız. Tüm milletimiz taşın altına elini koyar. Trabzonspor olarak ihtiyaç olan yârlere gitmek üzere iki tırımız yola çıkıyor. Umarız herkese örnek oluruz. “ ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

Trabzonspor yardım tırı yola çıkıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor