Trabzonspor teknik direktörü Orhan Ak: Bakasetas oynamak istedi ama…

Trabzonspor’un Süper Lig’in 27. haftasında karşılaşacağı Kayserispor maçı öncesi Orhan Ak, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor teknik direktörü Orhan Ak: Bakasetas oynamak istedi ama…

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor’u konuk edecek.

Saat 16:00’da başlayacak karşılaşma öncesi Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Orhan Ak, açıklamalarda bulundu.

Orhan Ak, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Çok saygı duyduğumuz bir rakip ile oynayacağız. Transfer yasağı olmasına rağmen Çağdaş hoca ile ligde ve kupada iyi bir performans gösterdiler. Rakibimize iyi çalıştık. İzin ve iptal olan maçtan dolayı bizim için bir fırsat oldu. Hem fiziksel hem taktiksel olarak mevcut oyuncu kadrosuyla çok iyi bir süreç geçirdik diyebilirim. Belirsizlik de ortadan kalkınca herkesin motivasyonu daha iyi oldu diyebilirim.

Gbamin geç geldi, Bakasetas’ın hasta olması sadece. Oyunda olmak istedi ama ben kenarda olmasını istedim. Bu maçı kazanmamız lazım. Trabzonspor yarışır. Bu sene şampiyonluktan uzak dursak da Avrupa’da olmak durumundayız. İki yolu var. Ya üçüncülük ya da Türkiye Kupası. Camianın beklentisini bekliyoruz. Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulunun bize güveniyle yolumuza devam ediyoruz. Adana Demirspor ile başlayan hikayemizi bu maçta da devam ettirip güveni sağlayacağız. Yeni ekip kurduk. Ben ekibime ve oyuncularımıza güveniyorum.

9 senedir Abdullah Hocaylayım. Onun vesilesiyle bunları yaşadım. Buraları çok iyi biliyorum. Taraftarın beklentisini, oyuncuların duygularını biliyorum. Uyku saatlerinin değiştiği, daha fazla sorumlulukların olduğu bir serüvene başlıyorum. 

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor