Trabzonspor tarafından 'Türkiye' yazılı topa vurmayan Enes'e gönderilen hediyeler ulaştı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgede üzerine 'Türkiye' yazan topa vurmayan Enes'e Trabzonspor'un forma ve top hediyesi ulaştı.

Deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde üzerine “Türkiye” yazılı topu gördüğünde tekme vurarak oynama yerine topu eline alıp kenara koyan Enes Akpınar adlı çocuğa Trabzonspor’un gönderdiği forma ile birlikte kendisine teslim edildi.

Çadır kentte kalan 15 yaşındaki Enes Akpınar’ın videosunu izleyen Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan’ın talimatı ile gönderilen top, aynı zamanda güreşte yapan Enes Akpınar’a Trabzonspor forması ile birlikte teslim edildi.

Trabzonspor forması ve top ile birlikte, “Futbol bir kardeşlik oyunudur. Özellikle ezeli rakibimiz ama bundan sonra ebedi dostumuz Fenerbahçe’nde armağanı” denilerek deprem bölgesindeki görevliler tarafından bir oyun seti de hediye edildi.

Enes Yıldırım deprem alanın dışında buldukları boşlukta top oynayan arkadaşlarını görüp yanlarına gittiğinde, topun üzerine Türkiye yazdığını görünce vurma yerine alıp kenara koymuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor