Trabzonspor serilerini bozdu! 10 maçtır kaybetmiyorlardı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, resmi müsabakalarda 10 maç sonra Trabzonspor'a kaybetti.

Trabzonspor serilerini bozdu! 10 maçtır kaybetmiyorlardı

11. maçında kupada Trabzonspor'a mağlup olan kırmızı-beyazlıların ligde hala 8 maçlık yenilmezlik serisi bulunuyor.

Kırmızı-beyazlılar son oynanan Türkiye Kupası maçı öncesinde ligde 8, kupada 2 olmak üzere toplam 10 maçtan sahadan mağlubiyet almadan ayrılmıştı. Karadeniz temsilcisi bu süreçte ligde Boluspor ile 2-2 berabere kalmış, Pendikspor’u 2-0 yenmiş, Göztepe’yi 1-0 yenmiş, Tuzlaspor’u 2-1 yenmiş, Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalmış, Denizlispor’u 5-0 yenmiş, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalmış ve son olarak da Bodrumspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Kupada da önce Muşspor’u 3-0 ile geçen Samsunspor, ardından da Adanaspor’u 4-0 ile geçerek 5. Tur’da Trabzonspor’un rakibi olmuştu.

Oynadığı son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alan Samsunspor, son mağlubiyetini 10 Ekim’de İzmir deplasmanından Altınordu’ya karşı almıştı. O maçın ardından oynadığı 10 resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Karadeniz temsilcisi, 21 Aralık’ta Trabzon’da oynadığı maçta sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılınca yenilmezlik serisi de bozulmuş oldu.

25 Aralık Pazar günü ligde ilk devrenin son maçında Adanaspor’u ağırlayacak olan Samsunspor’un ligde hala 8 maçlık yenilmezlik serisi bulunuyor. Samsunspor, ligde oynadığı son 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik alarak şu anda 2. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor