Trabzonspor sahasında top göstermiyor

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Rakip ceza sahasında topla en az oynayan takımlardan birisiyiz" demişti.

Trabzonspor sahasında top göstermiyor

Trabzonspor, kendi yarı sahasında ise en az top kaybı yapan takım. (146) Süper Lig devini 150 top kaybıyla Fenerbahçe izliyor.

Bu iki istatistiği birleştirerek yeni bir oyun planı oturtmaya çalışan Avcı, savunmadan oyun kurarak, ileride baskı yaparak rakip sahadaki üretkenliği ve topa hakim olma yüzdesini artırmak istiyor.

HEDEF HEP ZiRVE
Kasımpaşa ile oynanan son hazırlık maçının ardından "3-4 aydır performansı artmayanlar var. Artık kimseyi beklemeyeceğim" diyerek bazı yıldızlara rest çeken Avcı, takımla yaptığı toplantıda net konuştu.

Tecrübeli taktisyen, "İdmanlarda yüzde 100'ünü veren, enerjisini hep yüksek tutan, takım için savaşan formayı giyecek. İlk 11'de kimsenin yeri garanti değil. İyi olan oynayacak. Trabzonspor'un hedefi daima zirvedir. Bunun için savaşacağız" ifadelerini kullandı.

MENTAL HAZIRLIK
Resmi maçların başlamasına kısa bir süre kala oyuncularını mental olarak zorlu trafiğe hazırlayan Abdullah Avcı, bire bir yaptığı konuşmalarla da sonuç almayı hedefliyor. Tecrübeli hoca, takımın neşesini artırma noktasında ise önemli bir mesafe aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler