Trabzonspor maçını örnek göstermişlerdi ama… Depremzedelere yardım maçında olay çıktı!

Trabzonspor’un Basel maçını örnek gösterilerek düzenlenen Kocaelispor-Sakaryaspor arasındaki depremzedelere yardım maçında olay çıktı.

Trabzonspor maçını örnek göstermişlerdi ama… Depremzedelere yardım maçında olay çıktı!

Kocaeli ile Sakaryaspor arasında depremzedelere yardım karşılaşması oynandı. Karşılaşmanın basın toplantısında Trabzonspor Basel maçında yaşanan dostluk görüntüleri örnek gösterilmişti. Maç içerisinde yaşanan gerginlikler sonrasında Sakaryaspor başkanı özür dilemek zorunda kaldı.

Kocaelispor ile Sakaryaspor’un depremzedeler yararına karşılaştığı maçta 17 bin 500 bilet satıldı. Karşılaşmayı Sakaryaspor 2-0 kazandı.

Yeşil-siyahlı ezeli rakipler Kocaelispor ile Sakaryaspor, ‘Aynı renklere gönül verdik, yaraları birlikte saralım’ sloganıyla gelirleri depremlerde zarar görenlere bağışlanmak üzere dostluk maçı düzenledi.

Kocaeli Stadyumu'nda oynanan maçın başlangıcında depremlerde hayatını kaybedenler için dua okundu ve saygı duruşunda bulunuldu.

Maç sırasında dakika depremde hasar gören illerin plakalarını gösterdiğinde, tribünler destek sloganları attı. Taraftarların maç boyunca sahaya attığı atkılar, görevliler tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere toplandı.

Stattaki reklam panolarına ise, depremlerde hayatını kaybeden sporcuların isimleri yazıldı. Maç öncesinde 14 bin Kocaeli'de, 3 bin 500 Sakarya'da olmak üzere toplam 17 bin 500 bilet satıldı.

Maçın 18'inci dakikasında Sakaryasporlu Kabongo Kasongo topu ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi. Maçın 90'ıncı dakikasında ise İbrahim Has'ın attığı gol ile Sakaryaspor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

SAHAYA TARAFTAR GİRDİ
Bir Sakaryaspor taraftarının sahaya girmesiyle Kocaeli Stadyumu'nda kısa süreli bir gerilim yaşandı. Daha sonra iki takımdan da bazı taraftarlar sahaya indi, güvenlik güçleri olayları yatıştırdı.

Kocaelispor-Sakaryaspor maçında olay çıktı
Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç, yaşananlardan ötürü Kocaelispor taraftarından özür diledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler