Trabzonspor ile adı anılan yıldız için açıklama geldi!

Trabzonspor’da transfer söylentilerinden biri olan Borini için kulübünden açıklama geldi.

Trabzonspor ile adı anılan yıldız için açıklama geldi!

Trabzonspor transfer arayışlarını sürdürürken Süper Lig'in öne çıkan isimlerinden Fabio Borini iddiası gündeme gelmişti. Borini'nin kulübü Karagümrük'ten açıklama geldi.

Trabzonspor, kadro maliyetini düşürerek yeni bir yapılanma arayışı içerisindeyken transfer iddiaları da ardı ardına geliyor.

Bordo mavili takımın son olarak Fatih Karagümrük forması giyen 31 yaşındaki Fabio Borini ile ilgilendiği ve teklif yaptığı öne sürülmüştü. Bu sezon 12 gol 7 asistle oynayan İtalyan sol kanat oyuncusu için kulübünden açıklama geldi.

Başkan Süleyman Hurma, futbolcuyu bırakmak istemediklerini dile getirerek " Borini'yi şuanda satamam. Takım kaptanımız, veriyor olsaydım İtalya'ya verirdim. Oraya gitmek istedi. Onun yerini doldurmak kolay değil. Sezon başı olsa rahatça yapabilirdim." dedi.

Hurma ayrıca "Sezon başında maddi sıkıntılarımız vardı, bazı kulüplere Borini'yi alın dedim almadılar" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor