Trabzonspor ile 1461 Trabzon arasında protokol imzalandı! Sırada bir takım daha var

Trabzonspor, 1461 Trabzon ile pilot takım sözleşmesi imzaladı, Ofspor ile de anlaşma imzalanacak.

Trabzonspor ile 1461 Trabzon arasında protokol imzalandı! Sırada bir takım daha var

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Bugün oynanacak karşılaşmada Kayserispor ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve 1461 Trabzon başkanı Celil Hekimoğlu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İmza töreninde konuşan başkan Ertuğrul Doğan 1461 Trabzon’un ardından Ofspor ile de işbirliği protokolü imzalanacağını belirtti.

Doğan şu ifadeleri kullandı:

Trabzonspor yönetim kurulu olarak aldığımız karar neticesinde bundan sopnra her ligde aramızda işbirliği protokolü yaptığımız takımlar olacak. Celil bey bunlardan biri. Türk futbolu için de çok önemli adımlar attı kendisi. Tesisler de takdire şayan. Çok önemli hizmetler katıyorlar Trabzon’a, Türk futboluna. Trabzonspor’da bunları tamamında olmaz, oyuncu geliştirmek zorunda. Önümüzdeki günlerde Ofspor ile protokol imzalayacağız. Önemli olan beraber hareket etmek. Bu imzayı akıl ve fikirlerde tutuyoruz tutumumuz bu.

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu da “ Trabzonspor’un buna ihtiyacı var. Altyapı çok önemli. Trabzonspor altyapıdan uzaklaştığında ekonomik sorunlar geldi. Geçmişte 1461 Trabzon ile bu anlaşma aynı olmayacak. O Trabzonspor’a bağlıydı bu farklı olacak. Bu tüzel kişilik. Geçmişte 1461 Trabzon üst lige çıkamamıştı, burada öyle bir şey yok.

A takımda formaya hazır olmayan oyuncularımızı burada hep birlikte hazırlamak. TFF da B ligi hazırlığı var ama Trabzonspor sağ olsun tercihini bizden yana kullandı ben çok teşekkür ediyorum. inşallah hayırlı olur.” Şeklinde kunuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor