Trabzonspor - Gümüşhane yolu için çalışma uyarısı

Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun 37-39. kilometrelerindeki yol yapım çalışması yapıldığı belirtildi.

Trabzonspor - Gümüşhane yolu için çalışma uyarısı

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun (İzmit Körfez geçişi ve bağlantı yolları dahil) Kılıç-Orhangazi kavşakları 3-5. kilometrelerindeki bakım-onarım çalışması nedeniyle İstanbul yönünde sağ şerit trafiğe kapatılırken ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nda Toprakkale-Osmaniye kavşakları ile TİS Otoyolu'nda Erzin-Dörtyol kavşaklarındaki üstyapı çalışmaları sebebiyle trafik, tek şeritten ve kontrollü sürdürülüyor.

Fethiye-Eşen-Muğla-Antalya yolunun 102-103. kilometrelerindeki (Sarıyer mevkisi) heyelan ıslah çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Hatay-Reyhanlı yolunun 18-20. kilometrelerindeki deprem hasarı sebebiyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Zonguldak-Bartın İl Sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 29-35. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Lapseki-Biga yolunun 13-15. kilometrelerinde yol bakım-onarım çalışmaları devam ettiğinden ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Hasankeyf-2 Viyadüğü Batman-Hasankeyf-Gercüş-Midyat yolu, sağ köprü derz onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılırken trafik sol köprüden iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun 37-39. kilometrelerindeki yol yapım çalışması dolayısıyla ulaşım, tek şeritten ve kontrollü devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler