Trabzonspor eski başkanı Mustafa Günaydın, Haber61'e konuştu! "Her an bu işe el koyabiliriz"

Trabzonspor’un Adana Demirspor maçı öncesi eski kulüp başkanı Mustafa Günaydın, Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Trabzonspor eski başkanı Mustafa Günaydın, Haber61'e konuştu! "Her an bu işe el koyabiliriz"

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Adana Demirspor’u konuk ediyor.

Bordo mavililerin Adana Demirspor maçı öncesi eski kulüp başkanı Mustafa Günaydın, Trabzonspor’un durumunu Haber61 TV’ye değerlendirdi.

Kulübün içerisinde bulunduğu durumdan rahatsız olduğunu dile getiren Günaydın, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Trabzonspor bireylerin hüküm sürdüğü bir kulüp değil. Halkın hüküm sürdüğü bir kulüptür. Makama sahip olmak isteyip kulübü hüsrana uğratanlardan çok rahatsızız. Bu sıkıntıları kamuoyuna duyurmak istemiyoruz. İstifa et sonra tekrar aday ol gibi İstanbul kulüpleri gibi al-ver davalarından kulübümüzü uzak tutacağız. Trabzonspor’a aday olacak arkadaşlar taahhütlerle birlikte yapacaklarını bildirecek. Buna da bakacağız. 

Trabzonspor’da hesabı kitabı kimse bilmiyor gibi şikâyetler kulağımıza geliyor. Bunları tek tek ele alıp değerlendireceğiz.

Fikirlerini inandırıcı bir şekilde anlatacaklar bize. Uluslararası karşılaşmalarda neden ilerleyemedik, kulübün ekonomik durumlarını bilgili şekilde aktaracaklar bize. Ona göre kararımızı bildireceğiz.

Belgeli şekilde konuşacağız. 3-5 aylık anlayışlarla kulübü birilerine teslim etmeyeceğiz. Trabzonspor’un mali açığını ve yönetim boşluğunu doldurabilecek şekilde bizim de ekibimiz var. Her an bu işe el koyabiliriz.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler