1461 Trabzon'dan flaş transfer 06 Mart 2023

Trabzon'un 2. Ligdeki temsilcilerinden 1461 Trabzon transfer çalışmalarına devame derken Bahadır Erol ile sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon'dan flaş transfer 06 Mart 2023

1461 Trabzon Futbol Kulübü, İskenderunspor’dan Bahadır Erol’u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Tesislerde yapılan ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu’nu katıldığı imza töreninde 29 yaşındaki sol bek oyuncusunu kendisini sezon sonuna kadar kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, Bahadır’ı yeniden 1461 Trabzon’a kazandırdıklarını ifade ederek, “Kendisinin kalitesini biliyoruz. Takımımıza güç katacaktır. Kendisine yeniden döndüğü ve takımımızın formasını giyeceği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni transfer Bahadır Erol ise, “Yeniden yuvaya döndüğüm için mutluyum. Takımım için elimden geleni yapacağım. Transferimde emeği geçen Başkanımız Celil Hekimoğlu, Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu ve Sportif Direktörümüz Onur Çebi’ye teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor