Trabzonspor depremzedelere moral oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve Trabzon'a gelen depremzedeler, Trabzonspor'un Adana Demirspor maçını staddan takip etti.

Trabzonspor depremzedelere moral oldu

Depremden etkilenen illerden Trabzon’a gelen depremzedeler Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Trabzonspor-Adana Demirspor maçına davet edildi. Yaklaşık 250 depremzede karşılaşmayı tribünden izlerken, biraz olsun moral buldular.

Akyazı Stadyumu’nda oynanan Trabzonspor-Adana Demirspor maçının çok özel misafirleri vardı.

Trabzonspor depremzedelere moral oldu

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün daveti üzerine maça gelen, aralarında çocukların da olduğu yaklaşık 250 depremzede, ellerinde Türk bayrakları ve üzerlerinde Trabzonspor formasıyla renkli görüntüler oluşturdu.

Trabzon’a gelen depremzedeleri ilk günden itibaren konaklama merkezlerinde ziyaret ederek yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, stadyumda da misafirlerle özel olarak ilgilendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor