Trabzonspor deplasmanda yükselişi hedefliyor

Giresunspor'u yenerek Karagümrük maçının yaralarını saran Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, bugün oynanacak Alanyaspor maçı öncesi oyuncularıyla toplantı gerçekleştirdi.

Trabzonspor deplasmanda yükselişi hedefliyor

Ligde oynadığı son 5 maçta 2 beraberlik, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan toplayan ancak 7 puan kaybeden Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam, bu durumu toparlamak istiyor.

Bugüne kadar asla mazeretlere sığınmadığını belirten Abdullah Avcı, "Son anda başka takıma transfer olanlar oldu, önemli oyuncularımız sakatlıklar yaşadı.

Yeni gelenlerin uyum süreci oldu ama bunları asla mazeret olarak görmedim. Gerçekten şu ana kadar ligde ciddi bir zaman kaybımız oldu ve toparlanmamız gerekiyor.

Bunu da ilk hedef olan Alanyaspor maçında yapmalıyız. Seri galibiyetler almalıyız ve bunun için ilk adımı atmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

DEPLASMANDA YÜZÜ GÜLMÜYOR
Alanyaspor'a konuk olacak Trabzonspor, deplasmanda 100 gündür kazanamadığı kötü gidişata son vermek istiyor.

Trabzonspor bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti.

11 puan kazanırken, 13 puan kaybetti. Deplasmanda son galibiyetini 100 gün önce 1 Ekim 2022'de Kayserispor karşısında 2-1'lik skorla aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor