Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu “UEFA Basel maçı için…”

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Basel maçı ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu “UEFA Basel maçı için…”

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Konferans Ligi’nde Basel ile oynayacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Radyogol'e radyosuna konuşan başkan Ağaoğlu "Uefa ile yapılan görüşmelerde, Trabzon'da bir problem olmadığı ve depremden direk etkilenen illerden biri olmadığı için Basel karşılaşmasını oynayacağımız söylendi. " ifadeleri kullanıldı.

Ağaoğlu “TS Club'da ki bütün kışlık ürünlerimizi deprem bölgesine gönderdik. İstanbul ve Bursa'dan -30 soğuğa dayanıklı uyku tulumlarını ulaştırdık. Trabzon'dan yola çıkacak ilk tır bizim tırımız olacağını sanıyordum ki Trabzon valiliği 26 tırı bölgeye göndermiş bile. Ürünleri yüklerken yanımıza küçük bir kardeşimiz geldi. Elinde ki eldivenleri çıkarıp abi bunları da götürür müsünüz dedi. Bunları anlatmak ne kadar doğru bilmiyorum. Yaşadığım duygu yoğunluğunu anlatamam. Arkadaşlarımız 32 saatte Kahramanmaraş'a ulaşabildi Türkiye'nin %20'sini ciddi bir şekilde etkileyen felaketi yaşıyoruz. Yaşadığımız travma kolay kolay atlatılacak bir travma değil." Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler