Trabzonspor – Basel maçına oyuncak getirecek taraftarlara kritik uyarı! 

UEFA Konferans Ligi’nde oynanacak Trabzonspor – Basel karşılaşması için daha önce oyuncak getirilmesi çağrısı yapılmıştı.

Trabzonspor – Basel maçına oyuncak getirecek taraftarlara kritik uyarı! 

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından bölgedeki çocukların sosyal hayata yeniden alışmaya başlaması ve travmadan uzaklaşması için yapılan, “oyuncak kampanyasına” destek çığ gibi büyüyor.

OYUNCAKLAR TURNİKELERİN YANINDAKİ KUTULARA BIRAKILACAK
Trabzon’un hayırsever iş insanlarından Kürşat Başkan’ın fikrinden yola çıkılarak olarak başlatılan kampanya, Trabzonspor Kulübü ile işbirliği içinde yürütülüyor.
Oyuncakların, Trabzonspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 16 Şubat Perşembe akşamı saat 20.45’de Akyazı Stadyumu’nda oynayacağı Basel maçı öncesi stat girişinde turnikelerin yanlarında bulanan kutulara bırakmaları istendi.

WhatsApp Image 2023-02-13 at 15.51.54

ŞİDDET VE DEPREMİ ÇAĞRIŞTIRAN OYUNCAKLAR GETİRİLMEYECEK!
Yapılan açıklamada, kılıç, tüfek, tabanca, bıçak, meşale ve patlayıcı gibi şiddeti çağrıştıran, bunların yanı sıra kepçe, dozer ve grayder gibi deprem algısını hatırlatabilecek oyuncakların tercih edilmemesi özellikle vurgulandı.

KAMPANYAMIZ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan iş insanı Kürşat Başkan, “ oyuncak kampanyamızın kamuoyu ile paylaşılmasının ardından çok ciddi ve olumlu dönüşler aldık.  Vatandaşlarımız depremde göstermiş oldukları yardımlaşma ve dayanışmayı oyuncak kampanyamıza da gösterdiler. Başta Trabzonspor Yönetim Kurulu olmak üzere katkı da bulanan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Basel karşılaşmasını izlemek için stadyuma gelecek olan taraftarlarımızdan da belirtilen kriterlerdeki oyuncakları yanlarında getirerek kampanyamıza destek olmalarını bir kez daha rica ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor