Trabzonspor-Basel maçına gidecek taraftarlara oyuncak çağrısı

Trabzonlu iş insanı Kürşad Başkan, deprem mağduru çocuklar için oyuncak çağrısı yaptı.

Trabzonspor-Basel maçına gidecek taraftarlara oyuncak çağrısı

Trabzonlu iş insanlarından Kürşat Başkan, deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak toplanması için Trabzonspor camiasına çağrıda bulundu.

HER TARAFTAR BİR OYUNCAK
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi Play – off turunda 16 Şubat’ta oynayacağı müsabakaya izleyecek olan bordo mavili taraftarların yanlarına birer oyuncak alarak gelmelerini isteyen Başkan,  bu sayede deprem bölgesindeki çocukları mutlu etmiş olacaklarını ifade etti.

ÇOÇUKLARI DEPREMİN ETKİSİNDEN UZAKLAŞTIRMALIYIZ
Kürşat Başkan yapığı açıklamada;

“Ülkemiz ’de yaşanan deprem sonrası bir çok minik evladımız büyük bir travma yaşamakta.  Onları psikolojik olarak depremin etkisinden uzaklaştırmak ve yeniden sosyal hayata kazandırabilme adına bir şeyler yapmak istedik. İlk olarak bölgeden gelen çağrıları da göz önünde bulundurarak,  deprem mağduru çocuklarımıza oyuncak gönderme kararı aldık.  Süreci hızlandırmak ve daha fazla oyuncağı bölgeye sevk edebilmek için 16 Şubat’ta oynanacak olan Trabzonspor- Basel maçını izleyecek olan taraftarlarımızdan yanlarında bir oyuncak getirmelerini rica ettik. Böylelikle tırlarda topladığımız oyuncakları hemen ertesi gün bölgeye göndermeye başlayacağız” dedi.

MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN
Kürşat Başkan "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başısağolsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber