Trabzonspor Adana Demirspor karşısında nefes aldı

Trabzonspor, Süper Lig’in 25. Haftasında sahasında Adana Demirspor ile karşılaştı.

Trabzonspor Adana Demirspor karşısında nefes aldı

Spor Toto Süper Lig’in 25. Haftasında Trabzonspor ile Adana Demirspor karşılaştı. 

Bugün (12.03.2023 Pazar) Akyazı Stadında oynanan karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetti. Bitigen’in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Mustafa Savranlar yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Cihan Aydın oldu. Karşılaşmanın VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun olurken AVAR'da Alper Ulusoy ve Hakan Yemişken görev yaptı. 

Saat 16:00’da Başlayan karşılaşmada 8. Dakikada Yusuf Yazıcı’nın golü ile Trabzonspor 1-0 öne geçti. 22. Dakikada Belhanda Peres’e tokat attığı için kırmışı kartla oyun dışında kaldı. 45+1. Dakikada Badou Ndiaye skoru 1-1 yaptı. 78. Dakikada Visca’nın asistinde Hugo topu ağlara göndererek skoru Trabzonspor adına 2-1 yaptı. 80. Dakikada Edin Visca serbest vuruştan direk kaleye vurduğu topta Ertaç’ı avlayarak skoru 3-1 yaptı. Sonrasında Eren’in pasında Umut Bozok 90+4. Dakikada skoru 4-1’e taşıdı. Karşılaşma Trabzonspor'un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. 

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI İÇİN TIKLAYIN

İLK 11’LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Hugo, Bartra, Peres, Siopis, Doğucan, Bardhi, Abdülkadir, Yusuf, Gomez

ADANA DEMİRSPOR: Ertaç, Svensson, Mert, Semih, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Yusuf S., Akintola, Emre, Belhanda
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor