Trabzonlulara hakaret eden gazetecinin gönderisini beğenmişti! Açıklama geldi

Trabzonlulara hakaret eden gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun paylaşımını beğenen Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'dan açıklama geldi.

Trabzonlulara hakaret eden gazetecinin gönderisini beğenmişti! Açıklama geldi

Canlı yayın platformunda Trabzonlular için ‘Çernobil artıkları’ ifadesini kullanan gazeteci İbrahim Haskoloğlu, eleştirilerin odağı oldu.

Olayın ‘algı’ olduğunu iddia eden Haskoloğlu kendisini eleştiren Trabzonlulara Twitter üzerinden ‘Yaptığım kaçak sığınmacı haberleri nedeniyle beni hedef gösteren kişiler verdiğim yanıt üzerinden algı yapıyorlar şu an evimin adresi paylaşılıyor. Ömer Saral isimli şahıs ve vasıfsız kitle beni tehdit ediyor. Bu kadar güçlüyseniz 10 Euro’ya memleketinizi satanlara ses çıkarın.’ şeklinde açıklama yapan Haskoloğlu’nun bu paylaşımını Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ beğendi.

Özdağ’ın bu hareketi Trabzonlulara hakaret eden Haskoloğlu’nu desteklediği şeklinde algılanmasının ardından Özdağ’a da tepkiler şiddetle büyüdü.

Katıldığı bir televizyon programında konu hakkında açıklama yapan Ümit Özdağ, ‘Kaçak’ kelimesini görünce gönderiyi beğendiğini, olay hakkında bilgisi olmadığını söyledi.

Ümit Özdağ’ın açıklamaları şu şekilde:

İbrahim Haskoloğlu diye bir gazeteci arkadaş var. O bir Tweet atmış. Ben de kaçak ve sığınmacı konusunda hassas olduğum için ve bu konuda yapılan haberleri desteklediğim için, biri bu haberleri yaptığında hedef alınıyorsa ona destek veririm. Bu Tweetini beğendim. Meğer bu arkadaşın Trabzonlularla ağır tartışması varmış. Benim bu tartışmadan haberim yoktu. Bu tartışmalarda da Trabzonlular için çok ağır ifadeler kullanmış.

Hatta ‘Çernobil artığı’ demiş. Böyle bir şey söylediyse bunu tasvip etmek mümkün değil. Bu doğru da değil. Çernobil bir rezaletti. Bundan dolayı insanlar kanser oldular. Hayatlarını kaybettiler. Çernobil Türkiye’nin suçu değil ama o dönemde yöneten kadronun Türkiye’yi kandırması. Çayı içiyoruz bir şey olmuyor dediler. Bazı Trabzonlu arkadaşlar bana mesaj atmışlar. Hocam sen bunun nesini beğendin? Ben aranızdaki tartışmayı bilmem sevgili Trabzonlular. Ama sizin vatansever, milliyetçi, devletin temeli olan insanlar olduğunuzu bilirim.

Haber61 - Haber Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber