Trabzon’dan deprem bölgesine 15 bin ekmek

Kahramanmaraş merkezli depremde etkilenen 10 il için yardımlar sürerken Trabzon’dan da anlamlı bir yardım açıklaması geldi.

Trabzon’dan deprem bölgesine 15 bin ekmek

Haber61 - Haber Servisi -
Türkiye'nin 4 bölgesiyle 10 il ve yüzlerce ilçesini etkileyen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Ülke olarak 4 derecede Yardım çağrısı yapılan bir dönemde Trabzon Fırıncılar Odası’ndan anlamlı Yardım geldi.

Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik öncelikle “Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde hasarlı hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu felaketi en az hasarla atlatmak için ülke olarak dua ediyoruz. Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız. Çok sayıda ilimizi etkileyen depremle ilgili üzücü haberleri endişeyle takip ediyorum. Bu büyük felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Dualarımız, enkaz altındaki vatandaşlarımızladır.

İlik geçmiş olsun mesajı sonrası Trabzon Fırıncılar Odası olarak elimizi taşın Altına koyuyoruz. Trabzonlu Fırıncı esnafı olarak Deprem bölgesine 15 Bin ekmek göndermek için Kolları sıvadık. Başkan İlik Yarın sabahleyin inşallah Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun temin ettiği TIR’a 15 bin ekmeği yükleyerek kardeşlerimize göndereceğiz .“ ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber