Trabzon’da yeni İl Milli Eğitim Müdürü’nden ilk açıklama

Trabzon’da Burak Fettahoğlu’nun yerine yeni İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Evren Görmüş’ten ilk açıklama geldi.

Trabzon’da yeni İl Milli Eğitim Müdürü’nden ilk açıklama

Trabzon’da İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu’nun Milli Eğitim Bakanlığı’nda Genel Müdürlüğe yükselmesinin ardından yerine Evren Görmüş atandı.

Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, göreve başlama mesajı yayınladı.

Görmüş, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Trabzon’da yeni İl Milli Eğitim Müdürü’nden ilk açıklama

Çok Kıymetli Meslektaşlarım, Değerli Trabzonlular;

Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleriyle 10.03.2023 tarihinde Trabzon İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmiş bulunuyorum. Her şeyden önce köklü tarihi ve kültürüyle ülkemizin kadim şehri Trabzon'a hizmet edecek olmanın heyecanını, bahtiyarlığını ve kıvancını yaşıyor; bizlere böylesine değerli bir vazifeyi emanet eden Sayın Millî Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Mahmut ÖZER'e şükranlarımı arz ediyorum.

İş ve gönül birliği içinde ilimizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek için ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. 

Trabzon'un eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüzün de makamımızın da kapısı açık olacaktır. Yolumuz ilim, irfan yoludur. Dilimiz sevgi dilidir. Gayemiz istiklali ve istikbali uğruna gözünü budaktan esirgemeyen Aziz milletimize layıkıyla hizmet etmektir.              

Meslek hayatım boyunca öğretmen ve yönetici görevleriyle eğitimin her kademesinde hizmet üretmeye çalışan, bunu hayatının merkezinde konumlandıran bir eğitimci olarak Trabzon'umuzu, daha önceden var olan birikimlerin ve başarıların üzerine inşa ederek çağdaş bir anlayışla daha ileriye taşıyacak; bu konuda geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek adına bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu vesile ile de bizlerden önce kadim şehrimiz Trabzon'a ve bu kentin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli eğitim yöneticilerimize teşekkür ediyorum.               

Eğitimin, memleketimizin en mühim meselelerinden biri olduğunu düşünerek, Sayın Bakanımızın ve Valimizin önderliğinde, yönetici, öğretmen ve bütün mesai arkadaşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, basınımızın ve tüm hemşehrilerimizin bu konudaki desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyor; eğitim ve öğretim alanında yaptıklarımızla yetinmeyerek başarılarımızı daha da ileriye taşıyacağımızı temenni ediyor, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber