Trabzon'da Özel İmperial Hastanesi ailesi moral gecesinde bir araya geldi

Trabzon'da bulunan Özel İmperial Hastanesi ailesi, düzenlenen moral gecesinde buluşarak eğlenceli bir gece geçirdi.

Trabzon'da Özel İmperial Hastanesi ailesi moral gecesinde bir araya geldi

Trabzon'da Özel İmperial Hastanesi ailesi düzenlenen moral motivasyon gecesinde bir araya gelerek doyasıya eğlendi.

Müzik eşliğinde hep birlikte doyasıya eğlenen hastane çalışanları, düzenlenen çekilişle de çeşitli hediyelerin sahibi oldu.

Trabzon'da Özel İmperial Hastanesi ailesi moral gecesinde bir araya geldi

Gecede bir konuşma yapan Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, bugüne kadar hedeflerini büyüterek hizmete devam etmeye çalıştıklarını belirterek, “Özel İmperial Hastanesi olarak hizmete girdiğimiz 2007 yılından bugüne kadar hedeflerimizi büyüterek bölgemiz insanlarına olduğu gibi yurt içi ve yurt dışına en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz.

Bu konuda gerek hekimlerimiz, gerekse sağlık personellerimiz ve hastane çalışanlarımızın özverili çalışmasının bunda katkıları büyük. Bugüne kadar hedeflediğimiz ve gerçekleştirdiğimiz her başarıda sizlerin payı var. Ekip çalışmasına olan inancımız, sizlerinde bu inancı yanıltmadan yanımızda yer almanız bizi bu günlere getirdi. Tüm yönetim kadrosuna, hekimlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve personellerimize kurumum adına özverili çalışmalarını için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Trabzon'da Özel İmperial Hastanesi ailesi moral gecesinde bir araya geldiTrabzon'da Özel İmperial Hastanesi ailesi moral gecesinde bir araya geldiTrabzon'da Özel İmperial Hastanesi ailesi moral gecesinde bir araya geldi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber